Öt tipp, hogy hálószobád szexi és stílusos legyen

Forrás: Thinkstock -
hálószoba otthon romantikus stílus lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stílusos és romantikus hálószobára vágysz? Külföldi dizájnerek adnak olyan alaptanácsokat, amelyeket követve a te hálód is stílusos, romantikus kuckóvá változhat.

Ne párnázd túl

"Egy franciaágyhoz két nagy díszpárnára van szükség a fejtámlának támasztva, és négy kisebb alvópárnára" – mondja Rebecca Cloe dizájner.

Forrás: Thinkstock

A függönyöké a főszerep

"A sötétítőfüggöny kötelező kelléke a hálószobának, elengedhetetlen a jó alváshoz" – mondja Eric Cohler dizájner. A maximális pihenés érdekében minden ablakra érdemes vastag sötétítőfüggönyöket tenni, amelyek teljesen ki tudják zárni a külvilágot.

Forrás: davidaland.com

Használj fényes felületeket

"Ha hálószobáról van szó, szeretem a kissé csillogó felületeket, a falakon például jól mutathat a márványhatású, fényes velencei vakolat" – mondja Harry Heissmann.

Forrás: blakeshotels.com

Színezd újra

"Nagyon fontos, hogy a hálószobádban olyan színeket használj, amiket igazán szeretsz, ebben a helyiségben fontos, hogy mindig jól érezd magad" – mondja Cathy Hobbs dizájner, akit a saját hálószobájában sötét narancssárga falak vesznek körül.

Forrás: alyssarosenheck.com

Jól válaszd meg a szőnyeget

Ha csak nem egy tengerparti házban laksz, ahol gyönyörű hajópadló burkolatod van, érdemes padlószőnyeget választanod a hálóba" – tanácsolja Harry Heissman.

Forrás: twort.com
A világ legszebb épületei - építészek szemévelhttp://www.life.hu/otthon/20170102-a-vilag-legszebb-epuletei-hires-epiteszek-szerint.htmlÍzlések és pofonok – nincs ez másként az építészet terén sem. Van, aki szerint a Tadzs Mahal a világ legszebb épülete, más gondolkodás nélkül a magyar Parlamentre adná le a voksát. Az alábbiakban sikeres külföldi építészek szakmai véleményét és az általuk legszebbnek tartott épületeket mutatjuk be. OtthonOrigoEbben a luxuslakásban, az összes kedvenc sztárod megfordult márhttp://www.life.hu/otthon/20161227-tobb-hollywoodi-sztar-is-kiberelte-mar-ezt-a-20-millio-dollaros-lakast.htmlHa ennek a New York-i luxuslakásnak lenne egy Facebook-profilja, garantáltan minden valamirevaló hollywoodi híresség ott sorakozna az ismerősei között. Az alábbi ingatlanért valamiért odavannak a celebritások, benéztünk hát mi is – ha csak virtuálisan is – a falai közé. Otthon--Így cserélgették otthonaikat a legnagyobb sztárok 2016-banhttp://www.life.hu/otthon/20161223-sztarok-akik-ingatlan-adtak-el-vagy-vasaroltak-2016-ban.htmlIngatlanok jönnek, ingatlanok mennek, dollármilliók röpködnek. Az idei évben sem nyughattak a sztárok, csak úgy adták-vették otthonaikat. Az alábbiakban összegyűjtöttük 2016 legnagyobb ingatlanbizniszeit. Otthon--Szavazd meg 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20161229-szavazd-meg-2016-unnepi-teriteket.htmlVersenyünk első szakasza lezárult. Most induljon a szavazás, döntsd el te, melyik legyen 2016 legszebb ünnepi terítéke! OtthonAFPAz idei karácsony sztárja: készítsd el a saját grincsfádat!http://www.life.hu/otthon/20161219-keszits-el-sajat-grincsfadat-karacosnyra-a-beably-blog-videoja.htmlA grincsfa kétségtelenül az idei karácsony egyik legnagyobb slágere, amit nem feltétlenül kell boltban beszerezned, egyszerűen kreálhatsz te is magadnak egyet! Garantáltan irigykedő szempárok fogják vizslatni otthonod különleges karácsonyi díszét. A BeAbly Blogtól most megtudhatod, hogyan kezdj hozzá. OtthonOrigoEgy korszak véget ért – Fotókon a kultikus PeCsa végnapjai http://www.life.hu/otthon/20161215-a-pecsa-petofi-csarnok-lebontasa-elotti-utolso-fotok.htmlVolt egyszer Budapesten egy ifjúsági szabadidőközpont. A köznyelven csak PeCsa néven emlegetett koncerthelyszín 30 év működés után, 2015. október 23-án zárt be. Az épület bontását néhány hét múlva kezdik, hogy helyén 2019-re elkészüljön az Új Nemzeti Galéria. A Petőfi Csarnok lebontás előtti utolsó pillanatait örökítettük meg. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.