hófehér inspiráció otthon Fehér a hónap színe szín hónap színe lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szürke december után, 2017 első hónapjában végre igazi hóesésben is volt részünk. Ezek után egyértelmű volt, hogy január hónap színe nem lehet más, mint a szikrázó hófehér. 

A fehér szín egy igazi jolly joker: bármilyen lakásba, bármilyen helyiségbe és minden stílushoz illik. Használatával a terek világosabbnak, tágasabbnak és levegősebbnek tűnnek. Egyébként pedig a fehér szín a fény, a tisztaság, a tökéletesség és az egyszerűség jelképe.

Ha a falaidat fehérre fested, az kiemeli majd képeidet, bútoraidat, sőt még a helyiség többi színét is. A piros, a narancs és a sárga például dinamikusabbnak tűnik tőle, a feketének, a kéknek és a zöldnek pedig a mélységét hangsúlyozza.

Bármilyen furcsának is hangzik, a fehér egy nagyon sokoldalú szín. Egészen más a hangulata például a vidéki parasztház fehérre meszelt falának, mint egy laminált bútor fényes fehér színének. De magának a fehér színnek is különböző változatai vannak, lehet szó tört fehérről, tojáshéjszínről, piszkos fehérről, vagy akár hófehérről.

Érdekesség, hogy a hó szikrázó fehér színét a hókristályokról visszatükröződő fény okozza. A szabályos szerkezetű jégkristály egyébként átlátszó és teljesen színtelen.

Megjött a kedved ehhez a ragyogó színhez? Mutatunk néhány káprázatos képet, amelyekből bátran inspirálódhatsz!

/1701/A_h_n201715114410Stílus és praktikum - 10 dolog, ami egy férfi nappalijából sem hiányozhathttp://www.life.hu/otthon/20170104-10-dolog-egy-ferfi-nappalijabol-sem-hianyozhat.htmlEgy nappalinak mindenképpen élhetőnek kell lennie. Itt pihensz le a napi robot után, de itt fogadod például vendégeidet, barátaidat is – hogy csak a leggyakoribb funkcióit említsük. Egy agglegénylakás nappalija azonban gyakran hagy kívánnivalót maga után, nem mindenki tulajdonít nagy jelentőséget a helyiség stílusos, mégis praktikus berendezésének. Összeszedtünk hát 10 olyan dolgot, ami egy férfi nappalijából sem hiányozhat. Otthon--Öt tipp, hogy hálószobád szexi és stílusos legyenhttp://www.life.hu/otthon/20170103-5-tipp-hogy-haloszobad-szexive-tedd.htmlStílusos és romantikus hálószobára vágysz? Külföldi dizájnerek adnak olyan alaptanácsokat, amelyeket követve a te hálód is stílusos, romantikus kuckóvá változhat. OtthonThinkstockMegtaláltuk 2016 legszebb ünnepi terítékét!http://www.life.hu/otthon/20170104-eredmenyhirdetes-megtalaltuk-2016-legszebb-unnepi-teriteket.htmlKiélezett verseny folyt az első három helyért, amelyet tegnap éjfélkor le is zártunk. Lássuk, melyik pályázatot szavazták meg olvasóink 2016 legszebb ünnepi terítékének. OtthonThinkstockÖt szín, amit 2017-ben be kell csempészned a lakásba http://www.life.hu/otthon/20161227-harom-szin-ami-hoditani-fog-2017-ben.htmlAzt már tudjuk, hogy mi lett 2017 színe, és azt is megmutattuk, hogyan használhatod otthonodban. Biztosan vannak azonban olyanok, akiknek ez az árnyalat nem nyerte el a tetszését, éppen ezért bemutatunk most másik öt színt, amik szintén divatosak lesznek a jövő évben. Otthon--Sztárotthonok, amelyeken 2016-ban válás miatt adtak túl http://www.life.hu/otthon/20161227-elvalt-parok-egykori-csaladi-feszkei.html2016 sajnálatos módon a megdöbbentő válások éve volt. A válás kimondásával párhuzamosan pedig az expárok általában közös szerelmi fészküknek is búcsút intenek. Lássuk hát azokat a csodálatos luxusotthonokat, amelyekben az idén különvált sztárok a szebb időkben együtt éltek. Otthon--Ha ezek a falak beszélni tudnának - Ide menekült harmadik válása után Gábor Zsazsahttp://www.life.hu/otthon/20161222-gabor-zsazsa-egykori-luxusotthona-elado.htmlA Golden Globe-díjas, magyar származású színésznő és legendás férfifaló Gábor Zsazsa 99 évesen, december 18-án hagyta itt a földi létet. A díva egy korábbi luxusotthona most új tulajdonosára vár. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.