Ezért nem adta el lakását Liptai Claudia

otthon Liptai Claudia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
El akarták adni, de inkább átalakították lakásukat Liptai Claudiáék. Korábban felmerült, hogy Marcell Ádámot már egy új, közös otthonba viszik haza, de aztán letettek róla.

"Nyáron úgy döntöttek, hogy eladják Claudia 80 négyzetméteres, kertkapcsolatos lakását. Hatvanhatmillió forintot kértek érte"mondta el a Blikknek a pár egyik ismerőse. "Claudia szereti azt a lakást, régóta ott él már a szép, csendes környéken, de kellett a hely. Alighogy elkezdték árulni, rádöbbentek, az eladással járó hercehurca, az új ingatlan keresése és átalakítása túl sok időt emésztene fel. Ez az új jövevény érkezése előtt nem fért bele. Azt pedig senki sem akarta, hogy pont a kisfiú születésekor kelljen a költözéssel bajlódniuk" – magyarázta. Így inkább átalakították Claudia lakását, ahol most Claudia, Ádám, Panka és a kis Marcell Ádám élnek.

Pataki Ádám költözött Liptai Claudiához Forrás: Facebook/ Liptai Claudia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.