Kutyaluxus milliomos ebeknek – Hotelek négylábúaknak

Forrás: oldetownepetresort.com -
hotel kutya luxus kisállat szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Élményfürdő, masszázs és luxus a köbön – mindez kutyáknak. Az alábbi hotelekben garantáltan nem fogja egy négylábú sem kutyául érezni magát, míg arra vár, hogy gazdija eljöjjön érte.

D Pet Hotels

A D Pet Hotels-hálózat már a világ több nagyvárosában is jelen van, így például Los Angelesben, Londonban, az arizonai Scottsdale-ben, és hamarosan Austinban is nyitnak egy egységet. A képen a hotel Winston nevezetű lakosztálya látható, amelyhez à la carte étkezés és 65 col képátmérőjű LCD-tévé is tartozik. Egyes csomagok még „Netflix and chill” szolgáltatást is tartalmaznak – ami jelen esetben az jelenti, hogy kedvencünk egy kutyabarátjával közösen falatozhat egy ínycsiklandó hátszínsteakből –, ráadásul az ágy memóriahabos matraccal és Ralph Lauren takarókkal van felszerelve. A kis kedvencedet kérésre otthon felveszik, és választásod szerint Ferrarival, Lamborghini Gallardóval, Bentleyvel, Porschéval, vagy éppen Rolls Royce-szal szállítják a hotelbe.

D Pet Hotels - Az ágy memóriahabos matraccal és Ralph Lauren takarókkal van felszerelve Forrás: dpethotels.com

Fitdog Sport Klub

Két szó, ami zene lesz a kutyád fülei számára: tengerparti kirándulások. A kutyákat, akiket a Santa Monica-i tengerparton található Fitdog Sports Clubban szállásolnak el, Dél-Kalifornia napos tengerpartjain és turistaútjain szórakoztatják. De nem csak a sétákat fogják élvezni a szerencsés négylábúak: a hotel szolgáltatásai közé tartozik például az ágyhűtés a hosszú szőrű kutyák számára, edzés futópadon, teljes körű szőrápolás és minibár.

Fitdog Sport Klub - A kutyák Dél-Kalifornia napos tengerpartjain és turistaútjain szórakoznak Forrás: Instagram/fitdogsportsclub

Old Towne Pet Resort

A 9 millió dollár értékű, a virginiai Springfieldben található Old Towne Pet Resort olyan sparészleggel rendelkezik, ahol iszapfürdős kezeléseket és áfonyás arcpakolást nyújtanak, van fűtött medence úszáshoz, illetve vizes terápiákhoz. A közel 5 m2-es luxuslakosztályokban kisállatkamerák is fel vannak szerelve, hogy ránézhess a kutyusodra bármikor, amikor csak szeretnél.

Kutyaspa az Old Towne Pet Resortban Forrás: oldetownepetresort.com

Best Friends Pet Care

Ha a családoddal Disneyworldbe tartasz, ne keress tovább, az ideális választás a Best Friends Pet Care – ami közvetlenül a szórakoztató park mellett található. A hotel biztonságos terasza egész nap korlátlanul áll a kutyusok rendelkezésére, és a VIP-luxuslakosztályok kutyaprogramot sugárzó lapostévékkel és megemelt ágyakkal vannak felszerelve, ráadásul még privát játszóudvar is tartozik hozzájuk. Ja, és persze kis házi kedvencednek minden este esti mesét olvasnak fel.

Amíg a család a Disneyworldben szórakozik, addig a kis házi kedvencek a Best Friends Pet Care luxuslakosztályaiban játszhatnak Forrás: bestfriendspetcare.com

The Barkley

Ez a kaliforniai Westlake Village-ben található, több mint 4500 négyzetméteres hotel számos spaszolgáltatást kínál, úgymint a zabpehelysamponos fürdő, az iszappakolás vagy akár a kreatív bundaszárítás. A Barkley összes lakosztályához jár takarító és ágynemű-szolgáltatás, relaxáló zene, illetve televízió. A cég több helyen is üzemeltet luxus-kutyaapartmanházat, ilyen a Rodeo Drive Suites (ahol a Pawda, Chewnel vagy a Dooney & Bark elnevezésű szobák közül lehet választani) vagy a Hollywoof Boulevard Suites (ahol Barclight Cinemas, Growlman's Chinese Theatre fantázianevű szobákkal is találkozhatunk).

A The Barkley kutyahotel 4500 négyzetméteren számos szolgáltatást kínál a négylábúak számára Forrás: thebarkleypethotel.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.