Selena Gomez Texas enteriőr ingatlan otthon luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A texasi származású énekesnő, Selena Gomez múlt évben vásárolta ezt a lenyűgöző kúriát Fort Worth-ben, Texasban, annak érekében, hogy minél több időt tudjon eltölteni családjával és otthoni barátaival. Tavaly a színésznő azt nyilatkozta, hogy első látásra beleszeretett az ingatlanhoz tartozó privát moziterembe, így nem is volt kérdés, hogy megveszi-e. A szerelemből azonban úgy tűnik nem lett hosszú távú kapcsolat, Gomez ugyanis éppen megpróbál túladni az otthonon.

Az énekesnő nem kevesebb, mint 2,999 millió dollárt szeretne kapni az ingatlanért, ami átszámolva nagyjából 870 millió forintnak felel meg. Az 1000 négyzetméteren elterülő otthonban öt hálószoba, hét fürdőszoba, három konyha található, továbbá tartozik hozzá még egy hatalmas terasz, egy játszószoba, egy tengervízzel feltöltött medence, egy teniszpálya, egy minigolfpálya és természetesen a már emlegetett moziterem is.

Az lakás nappalija meglehetősen impozánsra sikeredett. A boltíves mennyezet, a rusztikus kőkandalló, az arany tónusú függönyök fenséges, emelkedett hangulatot kölcsönöznek a helyiségnek.

A lakás nappalija meglehetősen impozánsra sikeredett Forrás: zillow.com

Az énekesnő szívét rabul ejtő moziszobában karamellszínű bőrfotelek és egy kukoricapattogtató felel a filmnézők kényelméért és jó hangulatáért. És, ha a haverok megunták a mozizást, egyszerűen csak átsétálhatnak a játékszobába, ahol a többi között egy biliárdasztal és egy minibár vár rájuk.

Arról nincs információnk, hogy az énekesnő miért is szeretne megválni ettől a csodás ingatlantól, az azonban biztos, hogy ha lehetőségünk lenne rá, mi azonnal beköltöznénk.

/1702/Erre_2017224143955

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.