Nádai Anikó albérletbe költözött kisfiával a szakítás után

Forrás: Polyák Attila/Origo -
főrendező albérlet Nádai Anikó költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nádai Anikó két hónapja szakított gyermeke apjával. A csinos műsorvezetőnek a saját lábára kellett állnia, bele is fogyott a szakításba. 

"Feltűnik mindenkinek, aki velem szembejön, mennyire sovány vagyok"mondta Nádai a Borsnak. Elmondta, hogy a gálára is úgy választott ruhát, hogy ne látsszon benne, mennyire lefogyott.

Nádai Anikó a Story-gálán Forrás: Polyák Attila/Origo

Anikónak el kellett költöznie a Duna-parti otthonukból, amikor szakított Kovács Dániellel, az RTL Klub főrendezőjével, aki azóta már Szorcsik H. Viki párja. Ezzel kapcsolatba Anikó szűkszavúan nyilatkozott: "A szakításunk után albérletet vettem ki, és ott kezdtem új életet."

Elmondása szerint exével naponta találkoznak, közösen, egyetértésben nevelik kisfiukat, Patrikot, apaként mindig számíthat a férfira.

A Dozier fiúiskola tragédiája - Egy valódi horrortörténethttp://www.life.hu/otthon/20170223-a-floridai-dozier-fiuiskola-tragediaja-es-maradvanyai.htmlA floridai Dozier fiúiskola 1900-ban nyitotta meg kapuit, és 2011-ben zárták be végleg. Az intézmény egészen 1966-ig szegregált volt, a déli szárnyban a fehér gyerekek, míg az északiban a fekete gyerekek laktak. Az északi szárnyhoz egy jelöletlen temető is tartozott, ahova az iskolában elhunyt fiúkat temették. Otthon--Lakberendezési hibák, amik még a párkapcsolatodra is rossz hatással lehetnekhttp://www.life.hu/otthon/20170221-a-lakberendezes-is-hatassal-lehet-kapcsolatodra.htmlNem is gondolnád, de párkapcsolatodra bizony közös otthonotok is hatással van. A dekorációs, lakberendezési problémák sok apró vitát gerjeszthetnek közted és párod között, aminek hatására a meghitt közös zugotokból könnyen csatatér válhat. Kerüld el a vitákat egy kis előrelátással. A következőkben egy New York-i párkapcsolati szakértő tanácsait tolmácsoljuk. OtthonThinkstockA sötét ötven árnyalata - a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170221-sotet-szinek-fekete-es-szurke-a-lakberendezesben.htmlChristian Grey és Anastasia Steele története folytatódik, A sötét ötven árnyalata rajongók millióit csábítja be a mozikba világszerte. Egy korábbi cikkünkben elárultunk néhány kulisszatitkot Christian Grey filmbeli luxusotthonáról, most pedig adunk néhány, a filmhez kapcsolódó lakberendezési tippet – rendezd be otthonodat A sötét ötven árnyalatából inspirálódva! Otthon--Otthonod színei a hangulatodra is befolyással vannakhttp://www.life.hu/otthon/20170220-igy-befolyasolja-a-hangulatodat-az-otthonod-szine.htmlMi alapján választod ki az otthonodban megjelenő színeket? A személyes ízlésed a döntő, netán inkább az aktuális trendeket követed? Itt az ideje, hogy számításba vedd a különböző színek pszichológiai hatásait is – a következőkben ebben segítünk. OtthonThinkstockÖsszeköltözött Iszak Eszti és Nagy Alexahttp://www.life.hu/otthon/20170220-egyutt-el-iszak-eszti-es-nagy-alexa.htmlA fiatalok már 2 hónapja együtt élnek, és nagyon meg vannak elégedve egymás társaságával. Otthon--Less be Richard Gere romantikus panziójába!http://www.life.hu/otthon/20170217-richard-gere-panzioja-new-york-kulvarosaban.htmlNew Yorktól csupán egy órányira, Belford csendes városában található az a hangulatos kis vendéglő, aminek tulajdonosa nem más, mint a Micsoda nő sztárja, Richard Gere. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.