Álmai otthonába költözik Bereczki Zoltán

Fotó: Mudra László - Origo -
Bereczki Zoltán építkezés konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bereczki Zoltán építkezésbe kezdett. A népszerű színész-énekes még idén szeretne beköltözni új otthonába, de addig számtalan feladat áll előtte, sok mindent ki kell választania, hogy új otthona valóban olyan legyen, amilyennek megálmodta. A konyha központi helyiség lesz majd a házában, ahol rengeteg időt tölt, ezért különös gonddal választ ki mindent.

A konyha a ház szíve – mondják sokan, és Bereczki Zoltán ugyanezt vallja. A sztár egyre több időt tölt a háznak ebben a helyiségében, gyakran ragad fakanalat, és elárulta, egyre többször kísérletezget is a főzésben. Éppen ezért nagyon fontos számára, hogy épülő házának konyhája minden tekintetben megfeleljen a céljainak. Éppen ezért szívesen látogat el konyhakiállításra is, ahol mindent egy helyen meg tud nézni.

Bereczki Zoltán építkezik Fotó: Mudra László - Origo

"Szerettem volna, hogy a konyha egyben legyen a nappalival és az étkezővel, hogy ne egy külön kis helyiségben készüljenek az ételek, hanem akár a baráti összejöveteleknek is a középpontjában lehessen a főzés. Az már biztos, hogy egy nagy konyhasziget uralja majd ezt a részét a háznak. A technika megszállottja vagyok, ezért az is biztos, hogy szinte minden gépesítve lesz, sőt nagyon sok mindent a telefonomról tudok majd vezérelni" – magyarázta az előadó, aki azt is elárulta, kinek főz manapság:

"A főztöm legnagyobb rajongója a kislányom, aki mindenről őszintén elmondja a véleményét, de a legtöbb, számára elkészített ételt imádja!"

Öt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigoElköltözött a fővárosból Rákóczi Feri és családjahttp://www.life.hu/otthon/20170301-velencere-koltozott-rakoczi-feri-es-csaladja.htmlRákóczi Feri és családja már évek óta Velencén tölti a nyarakat, és nemrégiben komoly döntést hoztak: végleg odaköltöznek. Otthon--A megunhatatlan, ezerarcú fehér http://www.life.hu/otthon/20170224-a-feher-szin-legszebb-arnyalatai.htmlNem is gondolná az ember, hogy a fehér színnek mennyi különböző árnyalata van, és hogy ezekkel a minimálisan eltérő tónusokkal milyen különféle hangulatokat lehet kifejezni. Jöjjön öt különböző fehér szín, amelyekkel más-más atmoszférát teremthetsz otthonodban. OtthonThinkstockErre a lenyűgöző luxusotthonra unt rá Selena Gomezhttp://www.life.hu/otthon/20170224-selena-gomez-arulja-texasi-luxusotthonat.htmlA texasi származású énekesnő, Selena Gomez múlt évben vásárolta ezt a lenyűgöző kúriát Fort Worth-ben, Texasban, annak érekében, hogy minél több időt tudjon eltölteni családjával és otthoni barátaival. Tavaly a színésznő azt nyilatkozta, hogy első látásra beleszeretett az ingatlanhoz tartozó privát moziterembe, így nem is volt kérdés, hogy megveszi-e. A szerelemből azonban úgy tűnik nem lett hosszú távú kapcsolat, Gomez ugyanis éppen megpróbál túladni az otthonon. Otthon--Erre a lenyűgöző luxusotthonra unt rá Selena Gomezhttp://www.life.hu/otthon/20170224-selena-gomez-arulja-texasi-luxusotthonat.htmlA texasi származású énekesnő, Selena Gomez múlt évben vásárolta ezt a lenyűgöző kúriát Fort Worth-ben, Texasban, annak érekében, hogy minél több időt tudjon eltölteni családjával és otthoni barátaival. Tavaly a színésznő azt nyilatkozta, hogy első látásra beleszeretett az ingatlanhoz tartozó privát moziterembe, így nem is volt kérdés, hogy megveszi-e. A szerelemből azonban úgy tűnik nem lett hosszú távú kapcsolat, Gomez ugyanis éppen megpróbál túladni az otthonon. Otthon--Nádai Anikó albérletbe költözött kisfiával a szakítás utánhttp://www.life.hu/otthon/20170225-alberletbe-koltozott-kisfiaval-a-szakitas-utan-nadai-aniko.htmlNádai Anikó két hónapja szakított gyermeke apjával. A csinos műsorvezetőnek a saját lábára kellett állnia, bele is fogyott a szakításba. Otthon--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.