Különc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonába

Florida luxus otthon luxusotthon Tommy Hilfiger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. 

A kétségtelenül egyedi otthont Martyn Lawrence Bullard tervezte, akinek az volt a célja, hogy a belső tereknek olyan hangulatuk legyen, mint az 1960-as, 1970-es évek művészeti galériáinak. Ezt az elhatározását komolyan is vette, minden egyes helyiségből visszaköszön a pop-art technikája, emellett az otthonban olyan kortárs művészek alkotásai is helyet kaptak, mint Jean-Michel Basquiat, Damien Hirst, Marc Quinn, Bert Stern vagy Tracey Emins. A szobák olyan elképesztő színorgiában úsznak, hogy hirtelen azt sem nagyon tudjuk elképzelni, hogy ilyen környezetben a hétköznapokban miként lehet egyáltalán élni.

Tommy Hilfiger Forrás:AFP/Astrid Stawiarz

Maga a villa hatalmas, 1400 négyzetméteres, hét hálószoba és nyolc fürdőszoba található benne. Az ingatlant egyébként 2013-ban vásárolta Hilfiger és felesége 17,2 millió dollárért.

Ha a belső tereket látva már leesett az állad, akkor gyorsan kapd össze magad, mert bizony akkor is elképesztő látvány fogadja az embert, ha kilép a teraszra.

/1703/_Less20173712238

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.