Egy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletett

Forrás: Northfoto, Instagram/Portola Paints -
Selena Gomez lila inspiráció otthon árnyalat szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Végre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba.

2015-ben jelent meg Selena Gomez Revival, azaz magyarul Újjászületés című albuma, amin egy azonos című dal is helyet kapott. A lemez és a dal akkora hatással volt a Portola Paints nevű cégre, hogy a most megjelent vadonatúj, különleges lila árnyalatuknak a revival nevet adták, mindezt pedig egy Instagram-posztban jelentették be.

A színt talán Selena Gomez 2011-es MTV Europe Music Awards-díjkiosztón viselt, hasonló árnyalatú fellépőruhája inspirálhatta Forrás: Northfoto, Instagram/Portola Paints

Érdekesség, hogy az énekesnő a 2011-es MTV Europe Music Awards-díjkiosztón egy meglepően hasonló árnyalatú fellépőruhát viselt. Talán ez is inspirálhatta a dizájnereket a szín kikeverésében.

Tudtad?

A lila szín használatával többféle stílust is becsempészhetsz az otthonodba, ha úgy akarod, lehet romantikus, szenvedélyes, vagy akár elegáns. Jó tudni azt is, hogy a lila serkenti a kreatív gondolatokat, úgyhogy akár a dolgozószobában is hasznát veheted.

Nos, tény, hogy ez a nem mindennapi lila árnyalat káprázatosan mutat, érdemes hát akár kiegészítők formájában is, de becsempészni otthonodba. Nézd végig képeinket, és inspirálódj kedvedre!

/1703/Egy_k2017381436Különc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170306-tommy-hilfiger-kulonc-floridai-villaja.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. Otthon--A hónap színe: az üde pasztellsárgahttp://www.life.hu/otthon/20170306-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pasztellsarga.htmlKora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének. Otthon--A milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigetekenhttp://www.life.hu/otthon/20170302-kohanaiki-luxusklub-a-milliomosoknak-a-hawaii-szigeteken.htmlA Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik. OtthonOrigo"Ha közel akarok kerülni önmagamhoz, elég, ha kint a fák között eltölthetek pár órát " - indul a Revolúció Nyul Zsuzsival http://www.life.hu/otthon/20170228-revolucio-oko-magazin-az-ozone-networkon-interju-nyul-zsuzsival.htmlNem is gondolnád, hogy a hétköznapokban mennyi mindent megtehetnél azért, hogy csökkentsd háztartásod ökológiai lábnyomát. Bizony, a környezettudatosság egyáltalán nem luxus többé! Ha pedig ezentúl követed az Ozone Network legújabb műsorát, megtudhatod, mi mindent változtass a mindennapjaidban annak érdekében, hogy egy zöldebb, fenntarthatóbb életet élhess. Interjú a vasárnap startoló Revolúció című magazinműsor kreatív producerével, Nyul Zsuzsival. OtthonFotó: Mudra László - OrigoÖt film, amibe legszívesebben beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20170301-oscar-dijas-filmek-enteriorjei.htmlTúl vagyunk a 89. Oscar-díj átadón, ahol idén is megannyi remek alkotást díjaztak. Bár a gálának már vége, mi még maradunk egy kicsit az Oscar-díjas filmek bűvkörében. Vannak filmek, amiket nézve nem csak a színészeken ragad meg az ember szeme, hanem bizony a díszleten is. Otthon--A sötét ötven árnyalata - a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170221-sotet-szinek-fekete-es-szurke-a-lakberendezesben.htmlChristian Grey és Anastasia Steele története folytatódik, A sötét ötven árnyalata rajongók millióit csábítja be a mozikba világszerte. Egy korábbi cikkünkben elárultunk néhány kulisszatitkot Christian Grey filmbeli luxusotthonáról, most pedig adunk néhány, a filmhez kapcsolódó lakberendezési tippet – rendezd be otthonodat A sötét ötven árnyalatából inspirálódva! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.