Senkinek nem kell a Neverland Ranch, Michael Jackson egykori csodabirodalma

Forrás: Joyce Rey -
Michael Jackson birtok otthon Neverland Ranch eladó Neverland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc éve már, hogy a pop királya, Michael Jackson tragikus hirtelenséggel, mindössze 50 évesen elhunyt. Legendás birtoka, a Neverland Ranch – amit egyébként azóta csak Sycamore Valley Ranchnek hívnak – a mai napig nem talált új gazdára. Az ingatlanosok lassan akár ingyen is rásóznák valakire, csak szabaduljanak tőle. 

Na jó, ha nem is ingyen, de az eredeti árához képest jelenleg igen jutányosan hozzá lehetne jutni ehhez a nem mindennapi ingatlanhoz. A ranch 2015-ben még 100 millió dollárért, azaz nagyjából 29 milliárd forintért került a piacra, ám mivel nem sokan érdeklődtek iránta, most az eredeti ár egyharmadát elengedték, és 67 millió dollárra, azaz 19 milliárd forintra csökkentették az irányárát.

Senkinek nem kell a Neverland Ranch; 67 millió dollárra, azaz 19 milliárd forintra csökkentették az irányárát Forrás: Joyce Rey

Az 1092 hektáros birtokot Jackson még 1987-ben vásárolta, és Pán Péter világa után nevezte el Sohaországnak, ahol a mese szerint a gyerekek soha nem nőnek fel. Az ingatlanegyütteshez tartozik egy káprázatos medence, halastó, teniszpálya, Disney-vasút, istálló, illetve egy külön vendégház és egy harmadik épület is, ahol táncstúdió és mozi található.

A majdnem 1200 négyzetméteres főépület normandiai stílusban épült, öt hálószoba és hat fürdőszoba található benne. A padló burkolata a francia kastélyokéra emlékeztet, 18. századi tölgyfa parkettából készült.

A 2005-ös gyermekmolesztálási rágalmak egyébként anyagilag is annyira megterhelték Jacksont, hogy 2008-ban 22,5 millió dollárért megvált a birtoktól.

/1703/Senki20173111072Egy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletetthttp://www.life.hu/otthon/20170308-selena-gomez-revival-albuma-utan-neveztek-el-egy-szint.htmlVégre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba. Otthon--Különleges bútorok és kiegészítők a teraszrahttp://www.life.hu/otthon/20170309-butorok-kiegeszitok-a-kertbe-teraszra-inspiravio.htmlBár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! OtthonOrigoKülönc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170306-tommy-hilfiger-kulonc-floridai-villaja.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. Otthon--A hónap színe: az üde pasztellsárgahttp://www.life.hu/otthon/20170306-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pasztellsarga.htmlKora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének. Otthon--A megunhatatlan, ezerarcú fehér http://www.life.hu/otthon/20170224-a-feher-szin-legszebb-arnyalatai.htmlNem is gondolná az ember, hogy a fehér színnek mennyi különböző árnyalata van, és hogy ezekkel a minimálisan eltérő tónusokkal milyen különféle hangulatokat lehet kifejezni. Jöjjön öt különböző fehér szín, amelyekkel más-más atmoszférát teremthetsz otthonodban. OtthonThinkstockOtthonod színei a hangulatodra is befolyással vannakhttp://www.life.hu/otthon/20170220-igy-befolyasolja-a-hangulatodat-az-otthonod-szine.htmlMi alapján választod ki az otthonodban megjelenő színeket? A személyes ízlésed a döntő, netán inkább az aktuális trendeket követed? Itt az ideje, hogy számításba vedd a különböző színek pszichológiai hatásait is – a következőkben ebben segítünk. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.