Otthonok, amelyekből elképesztő a kilátás

Forrás: CRMLS -
luxus otthon kilátás Panoráma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem elég, hogy az alábbi otthonok már önmagukban is kimerítik a luxus fogalmát, ráadásnak még olyan helyekre is építették őket, ahonnan a lakókat minden reggel elképesztő kilátás fogadja. 

Los Angeles – Egyesült Államok

Ezt a káprázatos kaliforniai otthont a modernista építész, Richard Neutra tervezte a Santa Monica-hegység egyik szirtjére. A padlótól a mennyezetig érő ablakokból és a hatalmas erkélyről lenyűgöző kilátás nyílik a városra és a kanyonra.

Ámulatba ejtő látványban gyönyörködhet a Santa Monica-hegység tetejére épített otthon tulajdonosa Forrás: CRMLS

Forrás: CRMLS

Forrás: CRMLS

San José – Costa Rica

Ez a nem mindennapi álomotthon Costa Ricában, a Santa Ana-hegységben található. Az ingatlant egy 1220 méter magas sziklára építették.

A Santa Ana-hegység tetejére épített luxusapartman Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Firenze – Olaszország

Firenze gyönyörű, dimbes-dombos utcájának a Costa San Giorgiónak a legmagasabb pontján található ez a luxusvilla, ahonnan elképesztő kilátás nyílik a városra.

Nem mindennapi látvány tárul elénk a meseszép firenzei villa ablakaiból Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Cabo San Lucas – Mexikó

A Pedegral-hegység tetejére épített álomotthonból fantasztikus kilátás nyílik az óceánra és a városra is.

A Pedegral-hegység tetején álló csodás villa Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Forrás: sothebysrealty.com

Kanin-hegység – Szlovénia

Ez a lenyűgöző, mindössze 10 négyzetméteres kabin Szlovénia és Olaszország határán található, az Alpok egyik meredek szikláján. Az építményt kábelekkel rögzítették, hogy ellenálljon a zord időjárásnak.

Elképesztő a panoráma a Kanin-hegység zord sziklájára épített házból Forrás: OFIS Arhitekti

Forrás: OFIS Arhitekti

Senkinek nem kell a Neverland Ranch, Michael Jackson egykori csodabirodalmahttp://www.life.hu/otthon/20170309-senki-nem-veszi-meg-michael-jackson-birtokat-neverland-ranch-et.htmlNyolc éve már, hogy a pop királya, Michael Jackson tragikus hirtelenséggel, mindössze 50 évesen elhunyt. Legendás birtoka, a Neverland Ranch – amit egyébként azóta csak Sycamore Valley Ranchnek hívnak – a mai napig nem talált új gazdára. Az ingatlanosok lassan akár ingyen is rásóznák valakire, csak szabaduljanak tőle. Otthon--Különleges bútorok és kiegészítők a teraszrahttp://www.life.hu/otthon/20170309-butorok-kiegeszitok-a-kertbe-teraszra-inspiravio.htmlBár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! OtthonOrigoEgy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletetthttp://www.life.hu/otthon/20170308-selena-gomez-revival-albuma-utan-neveztek-el-egy-szint.htmlVégre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba. Otthon--Különc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170306-tommy-hilfiger-kulonc-floridai-villaja.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. Otthon--A hónap színe: az üde pasztellsárgahttp://www.life.hu/otthon/20170306-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pasztellsarga.htmlKora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének. Otthon--Öt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.