faldekoráció inspiráció otthon dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nagy, ablaktalan fal megannyi lehetőséget rejt magában. Engedd szabadjára a fantáziád, és inspirálódj nem mindennapi faldekorációs ötleteinkből!  

Szobrok a falon

Ez a francia luxusotthon egy közel-keleti herceg tulajdonában van, és egyik szobájának falát különböző nagyságú aranyozott szobrocskák díszítik. A 3D-s hatás meglehetősen extravagáns stílust kölcsönöz a helyiségnek.

Forrás: Simon Upton

Kreatív gipszstukkó

Mikor a fal már önmagában egy műalkotás... Bár ennek a szobának a falát egyedi gipszstukkó dekoráció díszíti, ezt a látványos hatást akár egyszerűbben is elérheted: ma már különféle 3D-s hatású tapéták közül válogathatsz.

Forrás: Ricardo Labougle

Osztott kép

Egy nagyobb méretű osztott kép uralni tudja az egész helyiséget, és magára vonzza a tekintetet.

Forrás: Douglas Friedman

Létra mint dekoráció

Egy falnak támasztott létra egy festménnyel kiegészítve. Elsőre kicsit meglepő lehet, de kétségkívül jól mutat.

Forrás: Gabriela Herman

Tükrös fal

Elég merész ötlet, de egy jól kigondolt dizájnba végül is harmonikusan beilleszthető – mint ebben a São Pauló-i luxusotthonban is. A szoba egyik fala kizárólag tükrökből áll.

Forrás: Ricardo Labougle

Túlméretezett fénykép

Egy szinte az egész falat betöltő dekorációhoz olyan képet érdemes választani, ami egyrészt illik a helyiség hangulatához, másrészt pedig rád is jó hatással van – egy ilyen fotót ugyanis nem lehet majd csak úgy figyelmen kívül hagyni.

Forrás: Laura Resen

Rusztikus fa

Ennek a szobának az egyik falát egy egykori istálló újrahasznosított fadeszkái borítják. Egyszerű anyag, az összkép mégis zseniális.

Forrás: Simon Upton
Otthonok, amelyekből elképesztő a kilátáshttp://www.life.hu/otthon/20170313-a-vilag-legszebb-kilatasai-kulonleges-helyen-fekvo-otthonokbol.htmlNem elég, hogy az alábbi otthonok már önmagukban is kimerítik a luxus fogalmát, ráadásnak még olyan helyekre is építették őket, ahonnan a lakókat minden reggel elképesztő kilátás fogadja. OtthonOrigoSenkinek nem kell a Neverland Ranch, Michael Jackson egykori csodabirodalmahttp://www.life.hu/otthon/20170309-senki-nem-veszi-meg-michael-jackson-birtokat-neverland-ranch-et.htmlNyolc éve már, hogy a pop királya, Michael Jackson tragikus hirtelenséggel, mindössze 50 évesen elhunyt. Legendás birtoka, a Neverland Ranch – amit egyébként azóta csak Sycamore Valley Ranchnek hívnak – a mai napig nem talált új gazdára. Az ingatlanosok lassan akár ingyen is rásóznák valakire, csak szabaduljanak tőle. Otthon--Különleges bútorok és kiegészítők a teraszrahttp://www.life.hu/otthon/20170309-butorok-kiegeszitok-a-kertbe-teraszra-inspiravio.htmlBár az időjárás még meglehetősen csalóka, minket már az is boldogít, hogy végre magunk mögött hagytuk a februárt, és ismét elérkeztünk az év legszebb évszakához. Innen már nem nézhetünk hátra, csak előre, lassan ideje lesz hát leporolni a kerti bútorokat! OtthonOrigoEgy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletetthttp://www.life.hu/otthon/20170308-selena-gomez-revival-albuma-utan-neveztek-el-egy-szint.htmlVégre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba. Otthon--A milliárdosok nyári játszótere a Hawaii-szigetekenhttp://www.life.hu/otthon/20170302-kohanaiki-luxusklub-a-milliomosoknak-a-hawaii-szigeteken.htmlA Hawaii-szigetekre évente átlagosan nyolcmillió turista látogat el, közülük azonban csak maximum néhány százan lehetnek, akik nyaralásukat a Kohanaiki nevezetű luxusklubban töltik. OtthonOrigoÖt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.