Bangó Margit 33 millióért árulja családi házát

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
ház Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismerős lehet mindenki számára Bangó Margit otthona, hiszen az Édes Életben rengetegszer láthattuk, azonban a ház most eladó lett.

Bangó Margit családi házára emlékezthetnek a tévénézők, hiszen nem egyszer engedte már be otthonába a sajtó munkatársait. A mvésznő azt is elárulta, miért akarják eladni a 19. kerületi ingatlant, amit a legismertebb hirdetési oldalra tettek fel.

Bangó Margit árulja otthonát Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

Bangó Margit maga is megosztotta a hirdetést Facebook-oldalán, ahol mindenki azt kérdezgette, hogy miért akar megválni otthonától. Miután megköszönte a sok megosztást, a művésznő válaszolt a kérdésekre is. Kiderült, valószínűleg azért válik meg házától, mert unokája, Tina mellé szeretne költözni.

"Köszönjük a sok megosztást! Sokan kérdeztétek, hogy miért válok meg tőle. A gyerekekkel, Tinámékkal olyanok vagyunk, mint a libák :) libasorba megyünk egymás után, egymás mellé" - írta Facebook-oldalára Bangó Margit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.