Luxus a Karib-szigeteken - Less be egy amerikai üzletember nyaralójába

Karib-térség luxus otthon nyaraló eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ehhez a pazar, a Karib-szigeteken található birtokhoz egy privát strand és egy kókuszliget is tartozik. Mindezért pedig jövendőbeli új tulajdonosának 67 millió dollárt kell majd fizetnie, azaz nagyjából 19 milliárd forintot.

A Girasol nevű birtok több mint 2,8 hektáron terül el a Karib-térségben található Saint-Barthélemy szigeten. Az ingatlant még egy Benjamin De Rotschild nevű bankár építette. Jelenleg Bruce Konver üzletember tulajdonában van, aki 2005-ben vásárolta meg a birtokot, és el is végzett rajta néhány nagyobb átalakítást, most pedig eladásra kínálja. A birtokon két villa is található, összesen hat hálószobával és két medencével. A medencék mellett egy miniedzőterem is ki lett alakítva futópaddal és szobabiciklivel.

Az ingatlanhoz egy 160 méter hosszú saját partszakasz is tartozik, a két villát pedig lengedező kókuszpálmák veszik körbe.

Mindkét villa enteriőrje modern stílusban lett kialakítva. A falakat különleges festmények díszítik, az alakokból pedig káprázatos kilátás nyílik az óceánra. Mindegyik hálószobához egy lávakőből kialakított fürdőszoba is tartozik.

Nézd végig a képeket, és ámulj el ettől a paradicsomi otthontól!

/1703/Luxus201731811304
Visszatértek az egykori lakók a fukusimai atomkatasztrófa helyszíneire http://www.life.hu/otthon/20170316--carlos-ayesta-es-guillaume-bression-fotosorozata-fukusima-atomkatasztrofa.htmlCsernobil óta nem történt olyan pusztító nukleáris katasztrófa, mint 2011 márciusában Fukusimában, Japánban. Az atombaleset miatt több mint 100 000 embert kellett kitelepíteni otthonából. Carlos Ayesta és Guillaume Bression fotóriporterek öt évvel a katasztrófa után néhány egykori lakóval együtt ellátogattak az evakuált településekre, hogy egy különleges fotósorozattal emlékezzenek meg a történtekről. Otthon--Egy különleges lila árnyalat, amit Selena Gomez ihletetthttp://www.life.hu/otthon/20170308-selena-gomez-revival-albuma-utan-neveztek-el-egy-szint.htmlVégre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba. Otthon--Különleges faldekorációs ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170314-kreativ-faldekoracios-otletek.htmlEgy nagy, ablaktalan fal megannyi lehetőséget rejt magában. Engedd szabadjára a fantáziád, és inspirálódj nem mindennapi faldekorációs ötleteinkből! Otthon--Öt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigoOtthonok, amelyekből elképesztő a kilátáshttp://www.life.hu/otthon/20170313-a-vilag-legszebb-kilatasai-kulonleges-helyen-fekvo-otthonokbol.htmlNem elég, hogy az alábbi otthonok már önmagukban is kimerítik a luxus fogalmát, ráadásnak még olyan helyekre is építették őket, ahonnan a lakókat minden reggel elképesztő kilátás fogadja. OtthonOrigoA megunhatatlan, ezerarcú fehér http://www.life.hu/otthon/20170224-a-feher-szin-legszebb-arnyalatai.htmlNem is gondolná az ember, hogy a fehér színnek mennyi különböző árnyalata van, és hogy ezekkel a minimálisan eltérő tónusokkal milyen különféle hangulatokat lehet kifejezni. Jöjjön öt különböző fehér szín, amelyekkel más-más atmoszférát teremthetsz otthonodban. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.