Már most tudjuk, milyen divatszínek lesznek 2018-ban a lakberendezésben

fashion week színek otthon árnyalat pantone lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig telt el három hónap az évből, és mi már azt is tudjuk, milyen színeket fogsz imádni 2018-ban. Bizony, ideje felocsúdni a greenery, azaz lombzöld okozta meglepetésből, és megismerkedni a jövő évi trendszínekkel.

Leatrice Eiseman, a Pantone Intézet ügyvezető igazgatója egy múlt heti interjúban mesélt arról, milyen szín- és dizájntrendek várhatók a jövő évben.

"Tudjuk, hogy a fémes színek örök klasszikusok, jövőre azonban ezeknek a színeknek a semlegesebb árnyalatai fognak hódítani" - mondta Eiseman majd azt is hozzátette, hogy a pasztell színek helyét pedig az élénk, harsány árnyalatok veszik majd át. "A modern, felpörgött intenzív életünkhöz az intenzív színek illenek" - magyarázta.

Eisman az interjúban azokról az árnyalatokra jellemző fantázianevekkel ellátott színpalettákról is beszélt, amelyekkel a jövő évre készülnek. Ezekből mi most ötöt be is mutatunk.

Leleményes

Ezt a palettát komplementer színek alkotják, mint a kék és a narancs. A ellentétes árnyalatok kombinálásával olyan izgalmas elegyek jönnek létre, amiken minden embernek megakad a szeme.

Forrás: behr.com

Játékos

Gondolj csak a moziból jól ismert Minyonokra: mókás, vidám kis világossárga lények. Nos, Eisman szerint ezen a palettán olyan élettel teli árnyalatok kapnak helyet, amelyek mosolyt csalnak az emberek arcára.

Forrás: behr.com

Diszkrét

Nevezhetjük a Játékos alteregójának is. Ehhez a palettához a finom, könnyed árnyalatok tartoznak, mint a bodza vagy a halvány rózsaszín.

Forrás: behr.com

Bonyolult

Ez a paletta a már fentebb említett semleges fémes színeket foglalja magában, amiket a drámai hatás érdekében kénsárgával és élénkvörössel emelnek ki.

Forrás: behr.com

Intenzív

Egy eklektikus keveréke azoknak a színeknek, amelyek az erőt és a hatalmat szimbolizálják, megspékelve feketével és arannyal.

Forrás: Thinkstock
A világ legdrágább épületei, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20170327-a-vilag-legdragabb-epuletei-masodik-resz.htmlKorábbi cikkünkben már bemutattuk a világ öt legdrágább épületét, most pedig a hatodik helyezettel folytatjuk a listát. Következzen a luxus minden mennyiségben. OtthonAFPSzobák és színek – Mutatjuk, melyik helyiséget milyenre fesd!http://www.life.hu/otthon/20170322-szinek-es-helyisegek-melyik-szobat-milyen-szinbe-oltoztesd.htmlA különböző színek különböző pszichológiai hatásokkal bírnak, nem mindegy hát, hogy otthonod helyiségeinek a falait milyen árnyalatba öltözteted. A következőkben néhány tanáccsal szeretnénk segíteni. OtthonThinkstockKülönc és extravagáns - Less be Tommy Hilfiger elképesztő luxusotthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170306-tommy-hilfiger-kulonc-floridai-villaja.htmlA neves divattervező, Tommy Hilfiger megválna meglehetősen extravagáns floridai luxusvillájától. Az ingatlan 27,5 millió dollárért, azaz nagyjából 7,9 milliárd forintért van jelenleg a piacon. Otthon--A hónap színe: az üde pasztellsárgahttp://www.life.hu/otthon/20170306-marcius-honap-szine-a-lakberendezesben-a-pasztellsarga.htmlKora reggel az ablakon keresztül selymesen beszűrődő napsugarak halvány színe – ez a pasztellsárga, ami tökéletesen átadja a nyiladozó természet, az üde tavasz érzését. Nem is választhattunk volna megfelelőbb árnyalatot március hónap színének. Otthon--Öt érdekesség, amit eddig még nem tudtál a Fehér Házrólhttp://www.life.hu/otthon/20170227-erdekessegek-a-feher-hazrol.htmlEgy korábbi cikkünkből már megtudhattál néhány meglepő tényt az Egyesült Államok mindenkori elnökének otthonáról, valamint munkahelyéről, a listánknak azonban még koránt sincs vége. Jöjjön újabb öt érdekesség, amit a Fehér Házról tudni érdemes. OtthonOrigoÖt film, amibe legszívesebben beköltöznénkhttp://www.life.hu/otthon/20170301-oscar-dijas-filmek-enteriorjei.htmlTúl vagyunk a 89. Oscar-díj átadón, ahol idén is megannyi remek alkotást díjaztak. Bár a gálának már vége, mi még maradunk egy kicsit az Oscar-díjas filmek bűvkörében. Vannak filmek, amiket nézve nem csak a színészeken ragad meg az ember szeme, hanem bizony a díszleten is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.