Ezt a villát árulja Friderikusz Sándor

luxus otthon Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor a jelek szerint szeretne megválni cifra palotájától, több oldalon is hirdeti az ingatlant 2,5 milliárdért. Íme, az otthona.

Friderikusz Sándor úgy tűnik, ráunt a hatalmas otthonára, hiszen több ingatlanos oldalon is hirdeti. Nem kis összegért árusítja a palotáját, 2,5 milliárdot kér az ingatlanért, amiben 6 szoba, 3 hálószoba és 4 fürdőszoba található, egyebek mellett.

Mozi- és konditerem is szolgálja a kényelmet, de természetesen úszómedence és teniszpálya is tartozik az ingatlanhoz. Az alagsorban még egy 100 fő ellátására alkalmas, high-tech konyha is található a többi kiszolgálóhelyiség mellett. Állítólag azért szeretne megválni a tévés az otthonától – amelynek előző tulajdonosa Fenyő János médiamogul volt –, mert magányosnak érzi magát a hatalmas házban. Itt nézheted meg, hogyan néz ki Fridi villája!

/1703/Ezt_a2017331101836Vámos Erikához ismeretlen férfi próbált betörnihttp://www.life.hu/otthon/20170323-vamos-erikahoz-egy-ferfi-probalt-betorni.htmlIsmeretlen férfi próbált betörni Vámos Erika otthonába, amitől egy kissé sokkos állapotba került a műsorvezető. Farkasszemet nézett a behatolóval, de remegett a félelemtől. OtthonOrigoBangó Margit 33 millióért árulja családi házáthttp://www.life.hu/otthon/20170316-bango-margit-arulja-csaladi-hazat.htmlIsmerős lehet mindenki számára Bangó Margit otthona, hiszen az Édes Életben rengetegszer láthattuk, azonban a ház most eladó lett. OtthonFotó: Szabó Balázs/Life.huSzabó Zsófiék közös otthon építésébe fognak?http://www.life.hu/otthon/20170310-szabo-zsofi-es-ferje-kozos-otthont-epit.htmlSzabó Zsófi sokatmondó képet tett közzé az Instagram-oldalán, a fiatal feleség nagy dologba fog párjával. Valószínűleg közös otthon építésébe vagy szépítésébe vágnak bele! Otthon--Korda Gyurinak és Balázs Klárinak elege van a felújításbólhttp://www.life.hu/otthon/20170307-korda-gyurinak-es-balazs-klarinak-elege-van-felujitasbol.htmlKorda Gyuri és Balázs Klári kiköltözött a fényűző Velencei-tó mellett található, kacsalábon forgó palotájukból, és megkezdték a felújítást a budapesti Korda-villában, hogy ott folytassák az életüket. Nem sikerült azonban jó brigádot választani, sok a bosszúság a munkálatok miatt, és Korda Gyuriéknak már elegük van. OtthonOrigoAradszky László megmutatta otthonát - Videó!http://www.life.hu/otthon/20170217-aradszky-laszlo-megmutatta-otthonat.htmlNem sokszor láthattuk saját otthonában Aradszky Lászlót, de nemrég kivételt tett, és kamerákat engedett otthonába. Nézd meg, hogyan él az énekes, aki nyolcvanon túl is fiatalos és energikus. OtthonFotó: Hámori Zsófia/Life.huSarka Kata bevallotta, egy nővel osztja meg az életéthttp://www.life.hu/otthon/20170130-sarka-kata-egy-novel-osztja-meg-otthonat.htmlSarka Kata tavaly júliusban költözött el a közös családi házból egy gyönyörű panorámával rendelkező luxuslakásba. Otthonát nemcsak a gyermekeivel osztja meg, hanem egy nővel is: Magdikával! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.