Gwyneth Paltrow megválna indusztriális hangulatú loft lakásától

Gwyneth Paltrow New York luxusotthon eladó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hollywoodi sztárok egyszerűen nem tudnak leállni az ingatlan-adásvétellel – most éppen Gwyneth Paltrow szeretne megválni sikkes New York-i otthonától.

A Manhattan Tribeca nevű negyedében található luxusotthon igazi kuriózumnak számít a New York-i lakások között, az ingatlan ugyanis elképesztően hatalmas. A 1184 négyzetméteres, loft stílusú villához 160 négyzetméternyi külső terület is tartozik. A házat a színésznő még exférjével, Chris Martinnal vásárolta 5,1 millió dollárért 2009-ben.

Forrás: bhsusa.com

Magában az épületben két külön lakást alakítottak, a színésznő pedig most magától az egész épülettől szeretne megválni.

Forrás: bhsusa.com

Az ingatlant még 1887-ben építette egy Alexander Halliday nevű italkereskedő, aki ebben az épületben nyitotta meg kereskedését. Az 1900-as évek közepén aztán Henry Heide Candy Company nevű cukorkagyárának adott otthont.

Forrás: bhsusa.com

Mint oly sok másik loft lakás esetében is, a lakóotthonná való átalakítás során ebben az ingatlanban is direkt meghagytak olyan részleteket (mint például a nyers téglafal), amelyek egyfajta indusztriális hangulatot kölcsönöznek a lakásnak.

Forrás: bhsusa.com

Ezt a nem mindennapi otthont Paltrow 25 millió dollárért árulja.

Forrás: bhsusa.com
Házépítésre fel - Íme, a legelterjedtebb technológiákhttp://www.life.hu/otthon/20170406-hazepites-a-legjobb-megoldasok-2017-ben.htmlMost, hogy az ingatlanpiac, építőipar ismét lábra állt, egyre többen gondolkoznak egy saját otthon építésén. A következőkben nekik szeretnénk egy kicsit segíteni, a manapság legdivatosabb házépítési technológiák bemutatásával. Otthon--Lesd meg az egykori szovjet milliárdos luxuskastélyáthttp://www.life.hu/otthon/20170331-lesd-meg-egy-szovjet-milliardos-amerikai-luxusotthonat.htmlÉld át a 20-as évek csillogását, és lesd meg, milyen burzsuj életet élt ebben a 85 millió dolláros villában az egykori szovjet milliárdos. Az elképesztő ingatlan most új tulajdonosára vár. Otthon--A tavaszi nagytakarítás 5 legutálatosabb része http://www.life.hu/otthon/20170403-a-nagytakaritas-5-legutalatosabb-resze.htmlA takarítás – főleg az emberpróbáló tavaszi nagytakarítás – valószínűleg senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, és abban is biztosak vagyunk, hogy a takarításon belül mindenki tudna mondani legalább egy olyan procedúrát, amit kifejezetten gyűlöl. Nos, mi a következőkben összegyűjtöttük a nagytakarítás öt legutálatosabb részét. OtthonThinkstockMár most tudjuk, milyen divatszínek lesznek 2018-ban a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170328-2018-trendszinei-a-lakberendezesben.htmlAlig telt el három hónap az évből, és mi már azt is tudjuk, milyen színeket fogsz imádni 2018-ban. Bizony, ideje felocsúdni a greenery, azaz lombzöld okozta meglepetésből, és megismerkedni a jövő évi trendszínekkel. Otthon--Ellen DeGeneres és Portia de Rossi közös szerelmi fészke új tulajdonosra várhttp://www.life.hu/otthon/20170330-ellen-degeneres-es-parja-portia-de-rossi-elado-luxusvillaja.htmlA sztárotthonok három ismérve: hatalmasok, elképesztően drágák, és lenyűgöző kilátás nyílik belőlük. Ellen DeGeneres és párja, Portia de Rossi eladó villája pedig természetesen mind a három kitételnek eleget tesz. Sőt ez a Santa Barbara-i álomotthon különleges stílusával garantáltan elkápráztatja majd jövendőbeli tulajdonosát. Otthon--A világ legdrágább épületei, 2. részhttp://www.life.hu/otthon/20170327-a-vilag-legdragabb-epuletei-masodik-resz.htmlKorábbi cikkünkben már bemutattuk a világ öt legdrágább épületét, most pedig a hatodik helyezettel folytatjuk a listát. Következzen a luxus minden mennyiségben. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.