Íme, az Egyesült Államok öt legdrágább otthona

luxuslakás luxus ingatlan otthon Egyesült Államok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tény, hogy idehaza is az egekbe szöknek az ingatlanárak, de azt azért kijelenthetjük, hogy szerencsére meg sem közelítik a listánkban szereplő otthonokét. Ezek a grandiózus villák még az Egyesült Államokban is igencsak borsos árúnak számítanak, olyannyira, hogy jelenleg az alábbi 5 ingatlan az USA legdrágább lakóotthona.

Jelenleg ez a 3800 négyzetméteres Bel Air-i villa.az Egyesült Államok legdrágább otthona. Az ára 250 millió dollár, azaz nagyjából 73 milliárd forint, a ház kialakításával az építtetőknek az volt a kifejezett céljuk, hogy a luxust egy új szintre emeljék. Az ingatlanban 12 hálószoba, 21 fürdőszoba található, és több mint 300 ember dolgozott a megépítésén. Amerika legdrágább otthonával egyébként itt már részletesebben is foglalkoztunk.

Bel Air-i luxusvilla Forrás: Bruce Makowsky/BAM Luxury Development

A második helyen a The Manor nevezetű ingatlan áll, ami szintén Los Angelesben található, és nem kevesebb, mint 200 millió dollárt, azaz körülbelül 58 milliárd forintot ér. A grandiózus villa 5650 négyzetméteres, jelenlegi tulajdonosa pedig Petra Stunt, a Formula-1-ből ismert milliárdos, Bernie Ecclestone lánya.

The Manor Forrás: Flickr/Atwater Village Newbie

A harmadik legdrágább otthon ára 195 millió dollár, forintra átszámolva 56 milliárd forint, és Floridában, Manalapanban található. Az óriási, 6287 négyzetméter lakótérrel büszkélkedő ingatlanban 33 hálószoba és 47 fürdőszoba található.

Manalapan, Florida Forrás: point2homes.com

A connecticuti Great Island egy 25,5 hektáros birtok, ami nagyjából egy óra autóútra található New Yorktól. A főépülethez egy magánlovarda is tartozik, mindez pedig 175 millió dollárt, azaz nagyjából 50 millárd forintot kóstál.

Great Island Forrás: Stanley Jesudowich

A lista utolsó helyére a 140 milliós dolláros, azaz 40 milliárd forintos Briar Patch nevű ingatlan került. Az otthon Hamptonsban található, és 1000 négyzetméteres.

Briar Pratch Forrás: christiesrealestate.com
A profi lakberendezők szerint ezeket a színeket ne használdhttp://www.life.hu/otthon/20170424-szinek-amiket-nem-ajanlanak-a-dizajnerek.htmlAkárcsak a magánembereknek, a profi lakberendezőknek is vannak kedvenc és kevésbé kedvelt színeik – most az utóbbiakról lesz szó. A következőkben nemzetközi dizájnerek mesélnek arról, miért is irtóznak egy-egy árnyalattól. OtthonThinkstockNem tudod eldönteni, milyen stílusú otthont szeretnél? Segítünk!http://www.life.hu/otthon/20170421-harom-epitkezesi-stilus.htmlÚj otthonodat tervezed, de nem tudod eldönteni, milyen stílus is áll hozzád a legközelebb? Ne aggódj, segítünk! A következőkben három igen népszerű lakberendezési stílust mutatunk be, inspirálódj belőlük bátran. Otthon--Nézd meg, hol él Cobie Smulders, az Így jártam anyátokkal sztárja!http://www.life.hu/otthon/20170421-cobie-smulders-es-ferje-eladja-new-york-i-otthonat.htmlNem gondoltuk volna, hogy az Így jártam anyátokkal című sorozat Robinja ilyen remek stílusérzékkel bír. Less be a színésznő eladó New York-i otthonába! Otthon--Íme, Angelina Jolie lehetséges új otthona - Bőven van hely a hat gyerkőcnekhttp://www.life.hu/otthon/20170418-angelina-jolie-meg-akarja-venni-cecil-b-demille-egykori-villajat.htmlAngelina Jolie, úgy tűnik, készen áll új életet kezdeni hat gyerkőcével – Brad Pitt nélkül. Erre utal legalábbis az a hír, miszerint éppen egy hollywoodi legenda egykori otthonát készül megvásárolni a családja számára. Less be a luxusingatlanba! Otthon--Így lesz egy lepukkant lakásból igazi álomotthonhttp://www.life.hu/otthon/20170419-teljes-felujitas-utan-igy-lesz-egy-megviselt-lakasbol-alomotthon.htmlCsak a négy fal maradt Balázs Emőke és párja otthonából. A lakást profi szakemberek segítségével a nulláról építik újjá, hogy a végeredmény egy olyan otthon legyen, amely ízlésüknek tökéletesen megfelel. Otthon--A tavaszi nagytakarítás 5 legutálatosabb része http://www.life.hu/otthon/20170403-a-nagytakaritas-5-legutalatosabb-resze.htmlA takarítás – főleg az emberpróbáló tavaszi nagytakarítás – valószínűleg senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága, és abban is biztosak vagyunk, hogy a takarításon belül mindenki tudna mondani legalább egy olyan procedúrát, amit kifejezetten gyűlöl. Nos, mi a következőkben összegyűjtöttük a nagytakarítás öt legutálatosabb részét. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.