Csalogasd be otthonodba a tavaszt, készíts virágos kopogtatót!

odtavasz2017 virágok kreatív ajtó csináld magad
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha tavasz, akkor nyílnak a virágok. Ha pedig nyílnak a virágok, akkor eljött a vidám, virággal díszített kopogtatók ideje. A következő videóban Molnár Gina, a Ginappi, a műhely vloggere megmutatja, miként csalogathatod be az otthonodba a tavaszt egy mutatós, vidám kopogtatóval.

Ginappi, a műhely

Molnár Gina műhelyében minden kézzel készül, és szeretettel. Ha kíváncsi vagy a további ötleteire, keresd fel a csatornáját!
Így lesz lakásból otthon - Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/otthon/20170426-lakasdekoraciok-kiegeszitok-amik-egy-otthonbol-sem-hianyozhatnak-igy-lesz-egy-lakasbol-otthon.htmlA saját kis fészek kialakításának első lépése a lakásvásárlás vagy -bérlés. Ha ezen túl vagy, akkor jöhet az igazán izgalmas feladat: a megvásárolt semleges térben meg kell teremtened a saját otthonodat. De hogy miként is varázsolhatsz könnyedén otthont a lakásból? Segítünk! OtthonThinkstockÍme, az Egyesült Államok öt legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20170425-az-egyesult-allamok-5-legdragabb-otthona.htmlTény, hogy idehaza is az egekbe szöknek az ingatlanárak, de azt azért kijelenthetjük, hogy szerencsére meg sem közelítik a listánkban szereplő otthonokét. Ezek a grandiózus villák még az Egyesült Államokban is igencsak borsos árúnak számítanak, olyannyira, hogy jelenleg az alábbi 5 ingatlan az USA legdrágább lakóotthona. OtthonOrigoA profi lakberendezők szerint ezeket a színeket ne használdhttp://www.life.hu/otthon/20170424-szinek-amiket-nem-ajanlanak-a-dizajnerek.htmlAkárcsak a magánembereknek, a profi lakberendezőknek is vannak kedvenc és kevésbé kedvelt színeik – most az utóbbiakról lesz szó. A következőkben nemzetközi dizájnerek mesélnek arról, miért is irtóznak egy-egy árnyalattól. OtthonThinkstockNézd meg, hol él Cobie Smulders, az Így jártam anyátokkal sztárja!http://www.life.hu/otthon/20170421-cobie-smulders-es-ferje-eladja-new-york-i-otthonat.htmlNem gondoltuk volna, hogy az Így jártam anyátokkal című sorozat Robinja ilyen remek stílusérzékkel bír. Less be a színésznő eladó New York-i otthonába! Otthon--Öt nemzetközi lakberendező Instagram-oldala, ahonnan bátran inspirálódhatszhttp://www.life.hu/otthon/20170417-5-lakberendezo-dizajner-akinek-erdemes-kovetni-instagram-oldalat.htmlA közösségi médiának hála mindenki előtt kinyílt a világ. Az online képmegosztó oldalak a kreatív önkifejezés platformjai lettek, ahol a művészlelkű amatőrök és profi dizájnerek egyaránt megoszthatják munkáikat. És hogy ez nekünk földi halandóknak miért is jó? Nem kell drága lakberendezési magazinokat vásárolni, az Instagramon ingyen inspirálódhatunk a profik munkáiból. Otthon--Álomotthonok - Idilli családi ház Szentendrénhttp://www.life.hu/otthon/20170410-alomotthonok-sorozat-szen-molnar-tamas-belsoepitesz-szentendrei-munkaja.htmlKreatív játék a fénnyel, a színekkel, a terekkel - Szén Molnár Tamás belsőépítész legújabb projektjében egy szentendrei családi házat alakított valódi luxusotthonná. Álomotthonok sorozatunk következő részében ismét beleshetünk a kulisszák mögé. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.