Sárközi Ákos A Konyhafőnök VIP család A konyhafőnök
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Konyhafőnök séfje, Sárközi Ákos elárulta, hogy ki az, aki náluk otthon a fakanalat fogja, és mennyi különleges étel készül a családi konyhában. A Gourmet Fesztiválon elképesztő dologokkal kínálja  a vendégeket, de azt is megosztotta velünk, milyen volt A konyhafőnök VIP-ben a sztárokkkal forrgatni.

52 év után eladhatja villáját Medveczky Ilona: „Belepusztulok”http://www.life.hu/otthon/20160701-nem-birja-gondozni-hatalmas-villajat-medveczky-ilona-52-ev-utan-elgondolkozott-a-koltozese.htmlImádja hatalmas házát Medveczky Ilona, sosem akart megválni tőle, mostanában azonban magányosnak és kiszolgáltatottnak érzi magát a nagy villában. Otthon--Íme, az Egyesült Államok öt legdrágább otthonahttp://www.life.hu/otthon/20170425-az-egyesult-allamok-5-legdragabb-otthona.htmlTény, hogy idehaza is az egekbe szöknek az ingatlanárak, de azt azért kijelenthetjük, hogy szerencsére meg sem közelítik a listánkban szereplő otthonokét. Ezek a grandiózus villák még az Egyesült Államokban is igencsak borsos árúnak számítanak, olyannyira, hogy jelenleg az alábbi 5 ingatlan az USA legdrágább lakóotthona. OtthonOrigoA profi lakberendezők szerint ezeket a színeket ne használdhttp://www.life.hu/otthon/20170424-szinek-amiket-nem-ajanlanak-a-dizajnerek.htmlAkárcsak a magánembereknek, a profi lakberendezőknek is vannak kedvenc és kevésbé kedvelt színeik – most az utóbbiakról lesz szó. A következőkben nemzetközi dizájnerek mesélnek arról, miért is irtóznak egy-egy árnyalattól. OtthonThinkstockNem tudod eldönteni, milyen stílusú otthont szeretnél? Segítünk!http://www.life.hu/otthon/20170421-harom-epitkezesi-stilus.htmlÚj otthonodat tervezed, de nem tudod eldönteni, milyen stílus is áll hozzád a legközelebb? Ne aggódj, segítünk! A következőkben három igen népszerű lakberendezési stílust mutatunk be, inspirálódj belőlük bátran. Otthon--Oszter Sándor visszaköltözött 750 milliós kastélyábahttp://www.life.hu/otthon/20170424-oszter-sandor-visszakoltozott-kastelyaba.htmlOszter Sándor évekkel ezelőtt majdnem elveszítette 750 milliót érő kastélyát. Végül meg tudta menteni annak ellenére, hogy csak 30 ezer forint a jövedelme. Most feleségével együtt visszaköltöztek a hatalmas palotába. Otthon--Nézd meg, hol él Cobie Smulders, az Így jártam anyátokkal sztárja!http://www.life.hu/otthon/20170421-cobie-smulders-es-ferje-eladja-new-york-i-otthonat.htmlNem gondoltuk volna, hogy az Így jártam anyátokkal című sorozat Robinja ilyen remek stílusérzékkel bír. Less be a színésznő eladó New York-i otthonába! Otthon--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.