Détár Enikő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hitelt vett fel, hogy új otthont építhessen párjával, Péterrel és gyerekeivel Détár Enikő. Az énekesnő tudja, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, az építkezés munka mellett nagyon nehéz.

"Remek csapatot találtunk egy kollégám segítségével. A ház könnyűszerkezetes lesz, amiről egyébként mindenki próbált lebeszélni. De ha elhatározok valamit, akkor az van, amit én mondok. Onnantól, hogy a telek a nevemre került, kevesebb mint egy év alatt elkészül. A kivitelező profi, de csúszunk, mivel mínusz húsz fok volt télen, áprilisban pedig esett a hó, akkor nem lehet betonozni. Meg kellett várni a jobb időt. Albérletben lakom néhány éve, már nagyon várom, hogy sajátba költözzek" - mesélte a Borsnak a színésznő.

Détár Enikő Forrás: MTI

"Rendkívül kevés időt tudunk együtt tölteni, Péter tanít, én a színházban dolgozom, de naponta többször telefonálunk egymásnak. De ezt tudtuk az elején. Arra nem vagyok alkalmas, hogy egy építkezést összefogjak, Péter is dolgozik, de azért minden nap kijárunk. (...) Egy részét hitelből finanszírozom. Bízom annyira magamban, hogy menni fog a törlesztés. Sok éjszakán át beszélgettünk erről Péterrel, végül bevállaltuk. Senki nem tartott fegyvert a fejemhez, az én vágyam, igényem volt. Egy gyönyörű faluban éltünk, ezt nem szerettük volna elveszíteni. Közel a város, de szükségem van a zöldre, az elvonulásra. Pest közelében van, ahol a panorámába szerettem bele. Az utazással járó kényelmetlenség, plusz pénz megéri a nyugalmat. Kicsi a telek, ezért a beépíthetőség miatt sokáig tervezgettünk. Nagyon szép, kicsi ház lesz, nyugalmas, mert mindenkinek lesz saját szobája, ahol magára tudja csukni az ajtót" - tette hozzá.

Elárverezték Terry Black lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170408-elarvereztek-terry-black-lakasat-de-benne-lakik.htmlA budapesti, 125 négyzetméteres lakást állítólag azért árverezték el, mert az előadóművész 152 ezer forintnyi közös költséggel tartozott a társasháznak. Otthon--Détár Enikő és kedvese közös otthont építhttp://www.life.hu/otthon/20170319-detar-eniko-es-kedvese-peter-kozos-otthont-epit.htmlEgy színházi szerepe apropóján mesélt kapcsolatáról Détár Enikő. Otthon--Ezért nem adta el lakását Liptai Claudiahttp://www.life.hu/otthon/20170107--liptai-claudia-arulta-a-lakasat-de-nem-adta-el.htmlEl akarták adni, de inkább átalakították lakásukat Liptai Claudiáék. Korábban felmerült, hogy Marcell Ádámot már egy új, közös otthonba viszik haza, de aztán letettek róla. OtthonOrigoMolnár Anikó elmondta, milyen férfi nem jöhet szóba nálahttp://www.life.hu/otthon/20160206-molnar-aniko-kutyaival-osztja-meg-agyat.htmlKutyáival osztja meg szobáját és ágyát Molnár Anikó. Az állatvédő Nagy Ő kijelentette, neki nem is kell olyan férfi, aki nem fogadja el őt a 9 kutyájával együtt. Otthon--Eladják házukat Damu Rolandék - A színész olykor hetekig se jár hazahttp://www.life.hu/otthon/20160225-eladjak-hazukat-damu-rolandek.htmlA színész és felesége tavaly óta élnek az ingatlanban, most pedig áron alul, 15 millióért kínálják eladásra. Otthon--Hódi Pamela nem köntörfalaz - Súlyos pénzekkel tartozik neki Berkihttp://www.life.hu/otthon/20170314-hodi-pamela-kitalal-sulyos-penzekkel-tartozik-neki-berki.htmlHódi Pamela rendmániásnak tartja magát, otthon gyakorlatilag minden házimunkát ő végez, de ez egyáltalán nem zavarja. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.