Ebben a meseszép otthonban él Völgyesi Gabi: Videó!

Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella -
Völgyesi Gabi otthon videó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi videó került napvilágra Völgyesi Gabi magánéletéből: megmutatta, hol él. 

Völgyesi Gabi megmutatta a családi féltve őrzött családi fészkét. Férjével, Ádámmal és két kisfiukkal élnek ebben a pompázatos budapesti otthonban.

Völgyesi Gabi betekintést engedett csodás otthonába Forrás: Facebook/Völgyesi Gabriella

Az énekesnő fontosnak tartotta, hogy mindenkinek legyen saját élettere, bár azt is bevallotta, hogy Ádámmal egy 43 négyzetméteres lakásban is nagyon boldogok voltak. A kétgyermekes anya szerint

ez a melegágya annak, hogy két ember ne hidegüljön el egymástól.

Kiderült, hogy Gabinak és Ádámnak teljesen eltér az ízlése, ugyanis a férfi a letisztult, ipari formákat részesíti előnyben, míg Gabi a csicsásabb kiegészítőket preferálja. Szerencsére meg tudtak úgy egyezni, hogy mindenki otthonosan érezze magát a közös fészekben. A végeredmény pedig magáért beszél.

Kóbor János elképesztő luxusban él: Videó!

Az Omega frontembere körbevezetett minket a luxusotthonában, és megmutatta, hol tölti mindennapjait családjával. Láthatjuk a kedvesét és a kislányát is. Videó!
Szexvideóval hirdetik az eladó luxusvillát (18+)http://www.life.hu/otthon/20170514-szexvideoval-hirdetik-az-elado-luxusvillat.htmlSokféle ingatlanhirdetést láttunk már, de olyat, hogy egy villát erotikus videó segítségével akartak volna eladni, még nem. OtthonOrigoÁllattetemek és diákokat váró tantermek: az elhagyott főiskola - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170512-allat-tetemek-es-diakokat-varo-tantermek-az-elhagyott-foiskola-foto.htmlA Knoxville-i Főiskola úgy néz ki, mintha nem is Amerikában, hanem a csernobili katasztrófa helyszínén járnánk. Az az érzésünk támadhat a képek láttán, hogy péntek délután hazamentek a diákok és a tanárok, de hétfőn valamiért már senki sem ment be... és azóta se. Egyes termekben csupán egy kis takarítás hiányzik, és már kezdődhetne is a tanóra. Miért áll elhagyatottan ez az épület? Az ok egyszerre érthető és fejet vakartató. Otthon--Stohl András lánya, Stohl Luca 50 milliós luxuslakását árulja http://www.life.hu/otthon/20170512-stohl-luca-50-millios-luxuslakasat-arulja.htmlNyilvános hirdetésben árulja lakását Stohl András lánya, Stohl Luca, csaknem 50 millió forintért. A lakóparkban uszoda, szauna és pezsgőfürdő is az ott élők kényelmét szolgálja. Otthon--Sting kétszer annyiért akarja eladni luxuslakását, mint amennyiért vettehttp://www.life.hu/otthon/20170510-sting-eladja-luxuslakasat.htmlSting és Trudie Styler eladják a Manhattan egyik legrangosabb épületében lévő lakásukat, ezen az üzleten pedig rengeteget nyerhetnek, ha lesz, aki megveszi. OtthonOrigoIsmerd meg Amerika leghírhedtebb börtönét, az Alcatrazt! – Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170511-ismerd-meg-amerika-leghirhedtebb-bortonet-alcatraz-fotok.htmlAz Alcatraz az egyik leghíresebb amerikai börtön a történelemben. Egyfajta romantikus gondolatvilág társul hozzá, annak ellenére, hogy itt őrizték a legelvetemültebb elítélteket. Ehhez hozzájárul az is, hogy a már bezárt börtön a mai napig látogatható, és az embereket különös borzongás járja át, amikor ennek az épületnek a falain belül járnak. Nézd meg, hogy nézett ki Amerika legszigorúbban őrzött börtöne. Otthon--Détár Enikő és párja új otthont építenekhttp://www.life.hu/otthon/20170510-detar-eniko-es-parja-uj-otthont-epitenek-maguknak.htmlHitelt vett fel, hogy új otthont építhessen párjával, Péterrel és gyerekeivel Détár Enikő. Az énekesnő tudja, hogy nagy fába vágta a fejszéjét, az építkezés munka mellett nagyon nehéz. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.