Itt az új őrület! - Álmodd újra az otthonodat a kedvenc filmed színpalettájával a kezedben

otthon szín lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mostantól a filmek helye nem csupán a polcon lesz! Színskálájuk segítségével könnyedén megteremtheted az imádott hangulatot. A Mad Max vad és impulzív szála vonz, vagy inkább belecsöppennél egy meseszerű világba Ollókezű Edwarddal? Itt a merészek és az álmodozni vágyók ideje!

Vannak olyan filmek, melyek nem csupán a történetvezetésük, mondanivalójuk – tehát az ésszel megfogható szerkezetük - által képesek megfogni a nézőt. Gyakran a képi világ, a zene, a tartalom mögötti érzékelés az, ami maradandóvá, akár kedvenccé tehet egy filmet. Most itt a lehetőség, hogy filmek alapján álmodd meg az otthonod!

Ismered azt az űrt, ami egy-egy lehengerlő alkotás végével szinte berobban az emberbe? Többé nem kell átélned ezt! A filmek színpalettájával a kezedben egész nap újraélheted az adott hangulatot.

Trainspotting Forrás: Twitter/CINEMAPALETTES

Filmek a lakásban

Élj a kedvenc filmed teremtette harmóniában, a benned leképződött benyomásában! A gyerekszoba domináns színeit válaszd ki a gyerek kedvenc meséje alapján, a hálószobába keress egy szexi Woody Allen-filmet, a nappalit pedig add át például a Ponyvaregény laza hangulatának. Vágj bele, merj kísérletezni! Kezd először csak lakberendezési kiegészítőkkel, vagy egyből ess neki a falnak!

Aladin Forrás: Twitter/CINEMAPALETTES

Mutatunk egy példát

Holdfény királyság (2012)

A rajongott filmek vagy csupán a meghatározó jeleneteik színpalettáját könnyedén megtalálhatod, ha a Google keresőbe beírod; „movies color palettes". válogass kedvedre a találatok közül.

A Holdfény királyság színvilága Forrás: Twitter/CINEMAPALETTES

1. Tárolók - IKEA 17 990 forint 2. Ülőke - IKEA 3990 Ft 3. Lámpaernyő - IKEA 12 990 forint 4. Függöny - H&M Home 5990 forint 5. Szőnyeg IKEA 59 990 forint 6. Díszpárna - KIKA 1999 forint 7. Étkészlet - IKEA 7990 forint 8. Kanapé - IKEA 239 900 forint Forrás: Life.hu

Nézz szét galériánkban, és inspirálódj:

/1705/_lmod2017517152148
Ebben a meseszép otthonban él Völgyesi Gabi: Videó!http://www.life.hu/otthon/20170515-ebben-a-csodas-otthonban-el-volgyesi-gabi.htmlNem mindennapi videó került napvilágra Völgyesi Gabi magánéletéből: megmutatta, hol él. Otthon--Ismerd meg Amerika leghírhedtebb börtönét, az Alcatrazt! – Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170511-ismerd-meg-amerika-leghirhedtebb-bortonet-alcatraz-fotok.htmlAz Alcatraz az egyik leghíresebb amerikai börtön a történelemben. Egyfajta romantikus gondolatvilág társul hozzá, annak ellenére, hogy itt őrizték a legelvetemültebb elítélteket. Ehhez hozzájárul az is, hogy a már bezárt börtön a mai napig látogatható, és az embereket különös borzongás járja át, amikor ennek az épületnek a falain belül járnak. Nézd meg, hogy nézett ki Amerika legszigorúbban őrzött börtöne. Otthon--Stohl András lánya, Stohl Luca 50 milliós luxuslakását árulja http://www.life.hu/otthon/20170512-stohl-luca-50-millios-luxuslakasat-arulja.htmlNyilvános hirdetésben árulja lakását Stohl András lánya, Stohl Luca, csaknem 50 millió forintért. A lakóparkban uszoda, szauna és pezsgőfürdő is az ott élők kényelmét szolgálja. Otthon--Vennél egy Disney-kastélyt? Segítünk a döntésben!http://www.life.hu/otthon/20170509-vennel-egy-disney-kastelyt-valassz-kedvedre.htmlMilyen lenne a Disney-hercegnők helyében lenni, az ő csodálatos palotáikban élni? Ki ne álmodozott volna erről kislány vagy akár felnőtt korában? Ám nem mind arany, ami fénylik. Lerántjuk a leplet a mesékből csodálatosnak és végtelenül romantikusnak tűnő palotákról és kastélyokról! Most lehetőséget kapunk arra, hogy részt vegyünk egy Disney-kastély-bemutatón, melyet egy ritkaságszámba menően őszinte ingatlanügynök vezet. Otthon--Engedd be a csillogást! – 10 ásvány a lakberendezés jegyébenhttp://www.life.hu/otthon/20170508-10-gyogyito-asvany-igy-helyezd-el-oket-az-otthonodban.htmlKaty Perry-től Adele-ig sok híresség a kristályok jótékony erejére esküszik. Ez nem valamiféle új hóbort, hiszen az emberek már jó ideje alkalmazzák a különböző ásványokat a fizikai és szellemi egészség jegyében. Viselhetjük őket akár ékszerként is, de a lakás különböző pontjain való elhelyezésükkel talán még jobb és még hatékonyabb energiákat szabadíthatunk fel. Otthon--Bemutatták a 2017-es év álomkonyháját, amely merőben eltér a tavalyitól!http://www.life.hu/otthon/20170505-bemutattak-a-2017-s-ev-alomkonyhajat.htmlAz idei álomteret, amelyet április 29-én mutattak be San Franciscóban, Jon de la Cruz tervezte. Az inspirációját két, nap mint nap használatos fűszer szolgáltatta. Az így kialakított tér nem csupán szemet gyönyörködtető, de igen praktikus is lett. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.