Pippa Middleton nászútján férje, James Matthews családjának skót kastélyába is ellátogathat!

Pippa Middleton luxus James Matthews Skócia kastély nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az első lesifotók már el is készültek Pippa és James nászútrjáról, ám nagyon valószínű, hogy a friss házasok a magánsziget után, a Matthews család kastélyában is romantikáznak majd. Hisz azzal, hogy Pippa Middleton feleségül ment James Matthewshoz, nem csak az év esküvőjét, hanem egy jövőbeli címet is a magáénak tudhat.

Mint azt a The Duchess Diary megírta, Matthews apja skót földesúri leszármazott, így szülei ugyan nem számítanak nemesnek, de abszolút a társadalmi elitbe tartoznak.

Pippa Middleton és James Matthews május 20-án kötötték össze az életüket egy csodaszép esküvő keretein belül Forrás: AFP/Justin Tallis

Egy napon pedig a Laird és Lady of Glen Affric hangzatos címet James és Pippa viselheti majd.

Glen Affric Skócia egyik legszebb völgye, és itt található a Matthews család lélegzetelállító, viktoriánus kastélya, az Affric Lodge, melyhez egy 10 000 hektáros birtok tartozik. Az elmúlt öt év során felújították a 8 szobás épületet, amely észrevétlenül olvasztja magába a modern lakberendezés vívmányait, megőrizve a történelmi külcsínt és luxust. A belső terek gazdag faburkolata, a manapság nem használatos díszítések egyszerre teszik barátságossá és úrivá ezt a hagyományokkal átszőtt kastélyt.

Glen Affric Skócia egyik legszebb völgye, és itt található a Matthews család lélegzetelállító, viktoriánus kastélya, az Affric Lodge Forrás: glenaffricestate.com

Ismerd meg Pippa Middletont

A világ Katalin hercegnő húgaként – és esküvői tanújaként, koszorúslányaként – ismerte meg, de az élete igazán akkor változott meg, amikor megismerte vőlegényét, James Matthewst. Galériánkban néhány fontos momentumot láthatsz Pippa életéből, azt is megtudod, mivel tölti a legszívesebben a szabadidejét, és az is kiderül, miért nem Katalin lett Pippa koszorúslánya.

Kiadó skót kastély

Amikor a Matthews család épp nem a nyüzsgő Londontól távoli privát szférát élvezi, kiadja az ingatlant. Természetesen az ár, önmagában meghatározza az idelátogatók körét; három éjszaka, mintegy 13.300 dollárba kerül. Azonban a vendégeknek ezért az összegért – a személyzetnek köszönhetően - pazar ellátásban és „királyi" szórakozásban lehet részük; vadászat, vitorlázás, kenuzás, no meg persze a Loch Ness-i szörny is igen turistacsalogató, hiszen a tó csupán 24 kilométerre fekszik a birtoktól. A fentiek fényében nem is lepődhünk meg, hogy az Affric Lodge, olyan hírességek kedvencévé vált, mint például David Beckham.

/1705/Glen_201752911914
John F. Kennedy családi luxusotthona eladó; az elnök és felesége terveztékhttp://www.life.hu/otthon/20170526-john-f-kennedy-luxusotthona-elado-az-elnok-es-felesege-terveztek.htmlJackie Kennedy stílusához senkié sem hasonlítható. Ízlése kifinomult, klasszikus és kifogástalan volt. Ez pedig nem csupán a ruhatárára, hanem férjével, John F. Kennedy-vel közösen tervezett házukra is igaz. Sajnos, csupán két hétvégét töltöttek itt, mielőtt az elnök - épp ma 100 éve - merénylet áldozata lett, de mi most bepillanthatunk ebbe a csodás kis családi fészekbe. OtthonJohnny Depp kiárusítja luxuséletét! Eladó több ingatlana, jachtja és a magánszigete ishttp://www.life.hu/otthon/20170523-johnny-depp-kiarusitja-luxuseletet-elado-tobb-ingatlana-jachtja-maganszigete.htmlA "Karib-tenger kalózai" sztárja korábban már beperelte az üzletvezetőit, mivel szerinte rosszul gazdálkodtak a vagyonával. Ezzel szemben Joel és Robert Mandel azt állította, hogy Depp "extravagáns és extrém" életmódja tehet a jelenlegi anyagi helyzetéről. Csak ingatlanvásárlásra 75 millió dollárt költött – a fenntartásukról nem is beszélve. Otthon--Kylie Jenner luxusvillát bérel, nézd meg a Beverly Hills-i ingatlanthttp://www.life.hu/otthon/20170521-kylie-jenner-luxusvillat-berel-beverly-hills-ben.htmlAmíg a Kardashian-Jenner klán törzsotthonán, a Hidden Hills-i luxusházon némi felújítást végeznek, a 19 éves Kylie egy 25 millió dolláros Beverly Hills-i birtokot bérel. Ugye te se szeretnéd, ha a pazar és luxus szó egy pillanatig is hiányozna a Jenner lány életéből? Nos, ebben az esetben megnyugodhatsz! Otthon--6 különleges luxusotthon, melyek rejtve vannak a kíváncsi szemek előlhttp://www.life.hu/otthon/20170515-6-kulonleges-luxusotthon-melyek-rejtve-vannak.htmlElérkeztünk abba a századba, amikor már nem kihívás égbetörő épületeket tervezni és alkotni. Az ambiciózus építészek új kihívásokat keresnek; miként lehet a föld alá vagy épp egy hegy oldalába építkezni? Ők megtalálták a választ, és fantasztikus házak születtek! Otthon--Káprázatos ruhában ment férjhez Pippa Middletonhttp://www.life.hu/trend/20170520-ilyen-ruhaban-ment-ferjhez-pippa-middleton-james-matthews.htmlVégre! Kimondta a boldogító igen egymásnak Pippa Middleton és James Matthews. És az első képek is megérkeztek az esküvőről, meg is mutatjuk nektek. Trend--Esküvő: Pippa Middleton virágai 30 millióba kerültek http://www.life.hu/trend/20170525-ime-pippa-middleton-harminc-millios-eskuvoi-dekoracioja.htmlPippa Middleton esküvőjétől hangos a média, és most újabb friss fotókkal bővült a nézegetnivaló felvételek száma: íme a nagy nap virágdekorációi! Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.