Ez Bódi Sylvi indonéz otthona: Fotók!

fotók Bódi Sylvi otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Sylvitől már megszoktuk az egzotikus fotók tömkelegét, de a most napvilágra került képeitől még nekünk is elállt a szavunk: vajon milyen érzés lehet a Paradicsomban élni?

Falatnyi bikiniben pózoló Bódi Sylvit már számtalanszor láttunk, sőt már azt is megleshettük, hogy miként vonaglik a víz alatt a sztár. Később a modell azt is elárulta, hogy miből finanszírozza az utazásait.

Most viszont olyan képeket töltött fel a közösségi oldalára, amilyeneket még sosem láthattunk:

megmutatta hol él.

Kiderült, hogy a Gili Air nevű szigeten álló házikója egy karnyújtásnyira van az óceántól, illetve az úszóiskolától is.

Azt is megmutatta, hogy milyen álomszép környezetben szokta elfogyasztani az ebédjét. A posztban azt írja Sylvi, hogy megbírná szokni ezt a közeget. A képeket nézegetve kijelenthető, hogy ez ránk is igaz.

Természetesen, a naplemente romantikus hangulatát sem rejtette el a követői elől: az erről készült fotója is többszáz kedvelést kapott az Instagram oldalán.

This place is really cool! #GiliAir #Sunset #Indonesia #SylviBodi

Sylvi Bódi (@sylvibodi) által megosztott bejegyzés,

Különleges otthon - Eladó egy óratorony, amely luxuslakás és éjszakai csoda egybenhttp://www.life.hu/otthon/20170604-elado-egy-oratorony-mely-luxuslakas-es-ejszakai-csoda-is-egyben.htmlEz a frissen elkészült otthon, amely nem csupán a külső szemlélő számára nyújt letaglózó látványt: egy San Franciscó-i óratorony-penthouse, mely 6,25 millió dollárért keresi tulajdonosát. OtthonOrigoFesd át az étkeződet! – 3-3 szín, melyet használj bátran, vagy épp kerülj el messzirehttp://www.life.hu/otthon/20170602-fesd-at-az-etkezodet-3-3-szin-amit-hasznalj-batran-vagy-epp-kerulj-el-messzire.htmlAz első 3 szín remekül fokozza egy finom ebéd vagy egy jó hangulatú vacsora rezgéseit, növeli az étvágyat, az étkezéshez kellemes légkört teremt. A második triumvirátus azonban túlzott nyugalmat és egy kis ridegséget áraszt, így nem ajánljuk étkezőkbe – persze, ha vad fogyókúrába kezdesz, akkor még jól is jöhet a lista második három színe. Otthon--10 érdekesség, amit eddig nem tudtál a légkondicionálókról! – Klímaszezon ONhttp://www.life.hu/otthon/20170601-10-erdekesseg-amit-eddig-nem-tudtal-a-legkondicionalokrol-klimaszezon-on.htmlA napokban kaphattunk némi ízelítőt az idén ránk váró nyári melegből. Hamarosan mindenki a légkondicionálók bűvöletében fog élni; ki az autójában, ki egy bevásárlóközpontban, ki otthon, ki az irodában... A forró nyári napokat, nehéz átvészelni klíma nélkül. De mit is tudunk róla igazából? Most összegyűjtöttünk 10 érdekességet. OtthonThinkstockSzabó Zsófi megmutatta a konyhájáthttp://www.life.hu/otthon/20170531-szabo-zsofi-megmutatta-a-otthonat.htmlMegmutatta új otthonának egy részletét Szabó Zsófi. Nem erre számítottunk!Otthon--Károly herceg hobbija a biokertészkedés, kertészeti boltjával jótékony célokat támogathttp://www.life.hu/otthon/20170529-karoly-herceg-hobbija-a-biokerteszkedes-a-vele-kapcsolatos-bolthalozataval-jotekony-celokat-tamogat.htmlA 18. században épült Highgrove House nem a legfrekventáltabb birtok, már ami a brit királyi rezidenciákat illeti, ám igazi kincset rejt! Ez Károly walesi herceg és felesége, Kamilla otthona, ide vonulnak vissza, és itt hódol a trónörökös imádott hobbijának, a kertészkedésnek. Otthon--Dér Heni megmutatta az otthonát: Videó! http://www.life.hu/otthon/20170529-der-heni-megmutatta-a-lakasat.htmlA szexi énekesnő még sosem engedett betekintést az otthonába, most azonban kivéltelt tett. Különleges megoldásokkal rendezte be a lakását: Videó! OtthonFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.