Robert Downey Jr. Malibun vett házat, mely híres filmbéli karakterét, Vasembert idézi meg

luxusingatlan Robert Downey Jr. Malibu Vasember
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az nem kétséges, hogy Robert Downey Jr. az élet császára - a Forbes szerint jelenleg Hollywood egyik legjobban kereső színésze - ám azt kevesen tudják, hogy 30-as éveiben kábítószer-függőséggel küzdött. Később, mikor maga mögött hagyta az önpusztító életet, karrierjét a Vasemberrel élesztette újjá. Ez a karakter – érthető okokból – teljesen eggyé vált a színésszel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most gyakorlatilag vett egy házat, mely „Tony Stark" otthonát idézi meg.

A színész 3,8 millió dollárért vásárolta meg ezt a csodás malibui villát. A napsütötte sziklafalon, a 338 négyzetméteres ház belülről olyan benyomást kelt, mintha csak a vízzel egy szinten lenne. A kemény és határozott természetes közeget remekül ellensúlyozza az ingatlan számos üvegbetéte. A hatalmas nappali elhúzható, padlótól a mennyezetig érő ablakainak köszönhetően, még nagyobb tér érzetét kelti. A teraszt nem tériszonnyal küzdőknek tervezték; a víz közelségét nem csupán a sziklafal pereme, de üvegkorlátai is megidézik - csodás panorámát nyújtva a Csendes-óceánra.

Iron Man Forrás: AFP

7 lélegzetelállító strand - Szavazz!

A világ számos csodát tartogat számunkra, vannak gyönyörű városok, épületek, emlékművek, ám sokunk nyaraláskor csak élvezni akarja a nyugalmat, a pihenést egy tengerparton, ahol kristálytiszta a víz és puha homok simítja a talpunkat. Összegyűjtöttünk pár fantasztikus partot.

A Sherlock Holmest alakító színész mostani ingatlanvásárlása, nem tudható be nagyzolási mániának. A három hálós, három fürdőszobás modern otthon valójában meglehetősen szerény egy ilyen nagy filmcsillag számára. Az 1972-ben épült malibui ház ugyan nem rendelkezik felesleges helyiségekkel, de az alapvető hollywoodi igényeket természetesen biztosítja a tulajdonosának.

Élhető luxus a szikla peremén

A hálószobák mind a hátsó udvarra, mind az erkélyre nyílnak. A konyha a nappalival szinte egybemosódik, csupán egy trapéz alakú konyhasziget választja el a két helyiséget egymástól. A kertben található egy medence, pezsgőfürdő, egy kültéri konyha, némi zöldterület és természetesen a csodálatos óceáni levegő.

/1706/Rober2017612132127

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.