Megmutatta fényűző otthonát a milliárdos, Josh Cartu: Videó!

luxus otthon Josh Cartu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Él Budapesten egy titokzatos milliárdos, akiről sokan hallottak, de valójában senki nem tudja, hogy ki is ő valójában és mit csinál. 

Josh Cartu egy kanadai milliárdos, aki hazánk fővárosában alakította ki székhelyét. A 38 éves tesztpilóta most először betekintést engedett a budapesti otthonába, amely minden olyan luxust magában foglal, amit ember el tud képzelni.

A jóképű férfi bevallotta, hogy ez az egyetlen olyan lakás, amelyet a saját ízlése szerint rendezett be, és ahol évente több hónapot is eltölt. A sármos üzletember többek között az elképesztő, többszáz milliós autókból álló gyűjteménye miatt lett híres, hiszen azokkal furikázik Budapest utcáin.

A férfit a közösségi oldalán is rengetegen követik, több mint 400 ezer ember kíséri figyelemmel Josh nem mindennapi életét. Láthatunk pazar kocsikról készült képeket, lélegzetelállító tájakat, és persze önmagát sem rejtegeti a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.