Molnár Andi Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub imádott időjósa ritkán ad ki bármit is a magánéletéről, most azonban úgy tűnik, kivételt tett.

Zita a csatorna Édes Otthon nevű műsorának stábját, vagyis Molnár Andiékat látta vendégül otthonában:

A műsorvezető arról is mesélt, hogyan hódította el őt a férje.

Újraindult a Morning Show:

A Class FM reggeli műsora, a Morning Show áprilisban indult újra: a biztos siker érdekében pedig ismert emberekkel erősített a csatorna. Azóta Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter vezetik a műsort, de hogy mit gondoltak a feladatukról az indulás előtt, innen kiderül.
Tudd meg, melyik a születési hónapod virága, és díszítsd vele otthonod!http://www.life.hu/otthon/20170615-tudd-meg-melyik-a-szuletesi-honapod-viraga-es-diszitsd-vele-otthonod.htmlA születési hónapok alapján mindenkihez tartozik egy-egy csillagjegy. Ám a horoszkópon túl, virágokat is rendelhetsz világrajöveteled napjához. Ismerd meg, és válaszd a születésed hónapjához tartozó virágot; ültess belőle a kertbe, virágládába, vagy vidd be az otthonodba. OtthonThinkstockLiptai Claudiát a saját udvarán fotózták le: Így néz ki!http://www.life.hu/otthon/20170617-liptai-claudiat-a-sajat-udvaran-fotoztak.htmlA TV2 sztárja minden nap közzétesz magáról, illetve a családtagairól egy képet. Legutóbb egy szerelmes fotót is megoszott párjáról, Pataki Ádámról, majd pedig újra a gyermekük, Marci következett. Most pedig megjött a legfrissebb kép is. OtthonOrigoMegmutatta fényűző otthonát a milliárdos, Josh Cartu: Videó!http://www.life.hu/otthon/20170615-josh-cartu-megmutatta-lusuxotthonat.htmlÉl Budapesten egy titokzatos milliárdos, akiről sokan hallottak, de valójában senki nem tudja, hogy ki is ő valójában és mit csinál. OtthonOrigoCsokoládé-hegyek – Máig tartó rejtély övezi őkethttp://www.life.hu/otthon/20170613-csokolade-hegyek-maig-tarto-rejtely-ovezi-oket.htmlA Fülöp-szigetek sok furcsaságot tartogat az idelátogatók számára. Pár hónapja, hogy egy szőrös szörny tetemét sodorta partra a víz, amit eddig még nem sikerült a mai fajokhoz besorolni. Ám van egy állandó látványossága is, méghozzá a Bohol-sziget belsejében; a Csokoládé-hegyek. OtthonThinkstockNatalie Portman Kaliforniában vett nyaralót - Igazi beton luxusingatlanhttp://www.life.hu/otthon/20170614-natalie-portman-kaliforniaban-vett-nyaralot-igazi-beton-luxusingatlan.htmlA két éve Párizsban élő színésznő szíve, most visszahúz Amerikába, de Kalifornia nyüzsgését, időnként azért szeretné elkerülni – melyben szerepe lehet második gyermekének is, a 4 hónapos Amalia-nak. Egy csendes, nyugodt helyen vásárolt nyaralót, ami vetekszik a legtöbb luxusingatlannal, sőt, igazán érdekes anyagok kombinációjával épült. Otthon--Kucsera Gáborék kisfia nem találja saját szobáját az új házbanhttp://www.life.hu/otthon/20170615-kucsera-gaborek-fia-nem-talalja-sajat-szobajat-az-uj-hazaban.htmlKucsera Gáborék nem is olyan rég új otthonba költöztek, ami sokkal nagyobb az előző lakásuknál, de nem mindenkinek sikerült még megszokni a nagy házat! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.