Pataki Zita megmutatta otthonát: gyönyörű helyen él az időjós!

otthon Pataki Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pataki Zita, az RTL Klub időjósa megmutatta, milyen csodás otthonban élnek férjével. Még nincs minden kész, de így is látszik, hogy gyönyörű lesz.

Pataki Zita először engedett be stábot az otthonába, most láthatjuk, hol is él az RTL Klub időjósa. Zita férjével családi házba költözött, és azon vannak, hogy mindent kicsinosítsanak. Ugyanis még nincsen teljesen kész a ház, a hatalmas kert rendbetétele hátra van, de mindent megterveztek!

Zita az Édes Otthon című műsorban vezette körbe lakásukban Molnár Andit, és amellett, hogy bepillantást nyerhettünk gyönyörű otthonába, még néhány történetet is megtudhattunk az időjósról és férjéről, Kiderült, hogy Pataki Zitát a csillagokkal hódította meg a férje!

Liptai Claudiát a saját udvarán fotózták le: Így néz ki!http://www.life.hu/otthon/20170617-liptai-claudiat-a-sajat-udvaran-fotoztak.htmlA TV2 sztárja minden nap közzétesz magáról, illetve a családtagairól egy képet. Legutóbb egy szerelmes fotót is megoszott párjáról, Pataki Ádámról, majd pedig újra a gyermekük, Marci következett. Most pedig megjött a legfrissebb kép is. OtthonOrigoTudd meg, melyik a születési hónapod virága, és díszítsd vele otthonod!http://www.life.hu/otthon/20170615-tudd-meg-melyik-a-szuletesi-honapod-viraga-es-diszitsd-vele-otthonod.htmlA születési hónapok alapján mindenkihez tartozik egy-egy csillagjegy. Ám a horoszkópon túl, virágokat is rendelhetsz világrajöveteled napjához. Ismerd meg, és válaszd a születésed hónapjához tartozó virágot; ültess belőle a kertbe, virágládába, vagy vidd be az otthonodba. OtthonThinkstockMegmutatta fényűző otthonát a milliárdos, Josh Cartu: Videó!http://www.life.hu/otthon/20170615-josh-cartu-megmutatta-lusuxotthonat.htmlÉl Budapesten egy titokzatos milliárdos, akiről sokan hallottak, de valójában senki nem tudja, hogy ki is ő valójában és mit csinál. OtthonOrigoNatalie Portman Kaliforniában vett nyaralót - Igazi beton luxusingatlanhttp://www.life.hu/otthon/20170614-natalie-portman-kaliforniaban-vett-nyaralot-igazi-beton-luxusingatlan.htmlA két éve Párizsban élő színésznő szíve, most visszahúz Amerikába, de Kalifornia nyüzsgését, időnként azért szeretné elkerülni – melyben szerepe lehet második gyermekének is, a 4 hónapos Amalia-nak. Egy csendes, nyugodt helyen vásárolt nyaralót, ami vetekszik a legtöbb luxusingatlannal, sőt, igazán érdekes anyagok kombinációjával épült. Otthon--Csokoládé-hegyek – Máig tartó rejtély övezi őkethttp://www.life.hu/otthon/20170613-csokolade-hegyek-maig-tarto-rejtely-ovezi-oket.htmlA Fülöp-szigetek sok furcsaságot tartogat az idelátogatók számára. Pár hónapja, hogy egy szőrös szörny tetemét sodorta partra a víz, amit eddig még nem sikerült a mai fajokhoz besorolni. Ám van egy állandó látványossága is, méghozzá a Bohol-sziget belsejében; a Csokoládé-hegyek. OtthonThinkstockItt él Kasza Tibi és a szerelme: Fotók!http://www.life.hu/otthon/20170613-csodas-helyen-el-kasza-tibi-es-a-szerelme.htmlKasza Tibi a közösségi oldalán mutatta meg a rajongóinak, hogy milyen csodálatos helyen élnek Mankerrel: Fotók! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.