Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál korábban elmondta, hogy fotóstúdiója, az egykori romos kazánház mára már szinte a második otthonuk lett, ahol a műtermen kívül gyerekszobát is kialakítottak, és természetesen Ördög Nóri számára is akad egy kis kuckó.

Nánási Pál nemrég körbevezette Tokás Tomit és a TV2 kameráit az elképesztő fotóstúdiójában, és elárulta, hogy minden adott ahhoz, hogy második otthonukként tekintsenek a munkahelyére. Nórinak saját irodája, Micinek és Vencinek pedig gyerekbirodalma van a hatalamas épületben, nem csoda hát, hogy a család összes tagja imád ott lenni.

Pontosan ezt a pillanatot kapta most el Nóra is:

Szeretném jelölni a Nánási Fotóstúdiót a "legcsaládbarátabb munkahely" címre. Apa dolgozik az emeleten, gyermek-, anya- és kutyamegőrző pedig teljes üzemben a földszinten. #miciésvenci #demóüzemmódban #hamindigilyennyugilenneszülnékmégkettőt #denincs #nanasistudio #itthonvagyok #nórivagyok - írta ki Instagram oldalára a TV2 sztárja.

Az ázsiai út nem volt pihentető:

Felejthetetlen élményekben volt része Ördög Nórának és családjának az ázsiai munka során, de azt nem szabad elfelejteni, hogy a műsorvezető útja nem a pihenésről szólt: embert próbáló volt az időbeosztás. A nehézségekről itt mesélt korábban a műsorvezető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.