A jövő utazási innovációja! - Szálloda, mely átszeli Amerikát

Forrás: Brandan Siebrecht -
utazás Amerika innováció szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Radical Innovation Awards, vagyis a koncepcionális szállodai design verseny győztese, az utazás jegyében tárta a zsűri elé elképzelését. Lényegében a luxus vonatokat gondolta tovább, melyből megszületett – egyelőre még csak elméletben – a Hyperloop Hotel.

A Nevadai egyetemen végzett Brandan Siebrecht terve a szálloda és a gyors közlekedés kényelmét ötvözi.

Brandan Siebrecht terve a szálloda és a gyors közlekedés kényelmét ötvözi Forrás: Brandan Siebrecht

Így képzeld el a „vonat hotelt"

Lényegében 13 hotelt kapcsol össze az Egyesült Államok különböző városaiban. A 2013-as Tesla vezérigazgatója, Elon Musk elképzelése inspirálta, melyben a közlekedé, olyan járművek használatára támaszkodik, amelyek egy csökkentett nyomású csőben mozognak.

A közlekedés, olyan járművek használatára támaszkodik, amelyek egy csökkentett nyomású csőben mozognak Forrás: Brandan Siebrecht

Mit jelent ez pontosan? Nos, ez egy energiatakarékos módja lenne a gyorsabb utazásnak, anélkül, hogy elhagynánk a szállodai szobát.

A mobil hotel megállna Seattle-ben, Portlandban, San Franciscóban, Las Vegasban, Los Angelesben, Denverben, Sante Fe-ben, Austinban, Chicagóban, Nashville-ben, Washingtonban, New Yorkban és Bostonban.

A mobil hotel megállna több nagy amerikai városban is Forrás: Brandan Siebrecht

Az öt legmenőbb szállodai szolgáltatás - Meg fogsz lepődni!

A luxushotelekben az elegáns berendezések, tágas szobák, lakosztályok és a pazar kiszolgálás hozzátartozik az alapszolgáltatásokhoz. Ahhoz azonban, hogy a vendégek igazán emlékezetes napokat töltsenek egy szállodában, ennél egy kicsit több kell. Valami plusz, valami extra, amitől meg lehet különböztetni egymástól a milliós szállásokat - nos, vannak hotelek, ahol kimaxolták az egyediséget.

Ez a forradalmi koncepció nem csupán az utazás okozta kellemetlenségeket – több jegy megvásárlása, késés, csatlakozás – szüntetné meg, de a különbözői szállodai foglalások terhét is levenné az utazni vágyóról. Ráadásul mindig ugyanabban a szobában lehetne megszállni, ami kényelmes és biztonságos is egyben.

Mindig ugyanabban a szobában lehetne megszállni, ami kényelmes és biztonságos is egyben Forrás: Brandan Siebrecht

Ezt nyújta majd a Hyperloop Hotel a vendégeknek/utasoknak

A szállodai lakosztályok újrahasznosított szállítódobozokból készülnek majd, de a luxuson nem fognak spórolni; mindegyiket saját irodával, nappalival, egy síkképernyős TV-vel, hálószobával és egy fürdőszobával tervezik. Siebrecht azt jósolja, hogy a vendégek a Hyperloop rendszeren keresztül hozzávetőleg 1.200 dollárért utazhatnak majd.

A szállodai lakosztályok újrahasznosított szállítódobozokból készülnek majd, de a luxuson nem fognak spórolni: mindegyiket saját irodával és egy síkképernyős TV-vel tervezik Forrás: Brandan Siebrecht

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.