Okos takaróval, a kiegyensúlyozott párkapcsolatért

Forrás: SmartDuvet -
paplan hálószoba takaró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden test különböző, beleértve a tiédet és a kedvesedét is. Éppen ezért, sok pár küzd a hálószobában az ideális paplannal - gyakran komoly konfliktus is származhat az eltérő igényekből. Vannak, akik csupán abból az okból alszanak külön takaróval, mert az egyik fázósabb, vagy épp ellenkezőleg, egy vékonyabbal is beérné. Ezt a fajta különbözőséget használta ki egy cég, ami kifejlesztette az első olyan hűtő-fűtő paplant, melynek két oldala külön szabályozható.

Gondolj bele; nincs többé összeizzadt ágy, három réteg takaró, hisz a számodra ideális hőmérsékletben tudsz aludni télen-nyáron egyaránt!

A SmartDuvet okostakarónka hála a számodra ideális hőmérsékletben tudsz aludni télen-nyáron egyaránt Forrás: SmartDuvet

A SmartDuvet Breeze szabályozza a hőmérsékletet az ágy mindkét oldalán egy úgynevezett klimatizáló rétegnek köszönhetően, amely a paplan és a paplanhuzat között helyezkedik el. Mindkét fél beállíthatja a saját oldalán kívánt hőmérsékletet egy applikáció segítségével. Így, ha túl melegnek éreznéd az éjszaka a paplant, csak előkapod a mobilodat, és folytathatod tovább a pihentető alvást. Sőt, ennek a rendszernek köszönhetően, akár elő is melegítheted, vagy épp hűtheted a takaródat!

Jelenleg ez a csodapaplan, még csak előrendelhető.

Megdöbbentő és érthetetlen történetek - Élet az elmegyógyintézetben (18+)http://www.life.hu/otthon/20170624-megdobbento-es-erthetetlen-tortenetek-elet-az-elmegyogyintezetben-18.htmlAz, ahogy a társadalom az elmúlt pár évszázad során hozzáállt a mentális zavarokhoz, szomorú és szívszorító. Régebben, ha egy családtagon "furcsa" vagy olyan szokatlan viselkedés jelei mutatkoznak, amelyek megmagyarázhatatlannak bizonyultak, az emberek felelősséget vállaltak, a betegeket otthon gondozták. A századfordulón azonban a mentális betegség elsősorban fenyegetésként lett ismert, és ez mélyen gyökerező társadalmi paranoiát eredményezett. A betegeket bűnözőnek tekintették; így megvonták tőlük alapvető emberi jogaikat. Otthon--Megnyílt Kuba első 5 csillagos szállodája Havannában – Járd körbe!http://www.life.hu/otthon/20170623-megnyilt-kuba-elso-5-csillagos-szallodaja-havannaban-jard-korbe.htmlKuba továbbra is kedvelt, egyszerre egzotikus és romantikus úti cél. Havanna, most már az igazi luxust kedvelők igényeit is képes kielégíteni; megnyitotta kapuit a Gran Hotel Mazana Kempinski La Haba. Nézd meg ezt a csodálatos szállodát! Otthon--Egy kaliforniai nyaralóval lepte meg magát Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/otthon/20170623-egy-kaliforniai-nyaraloval-lepte-meg-magat-mila-kunis-es-ashton-kutcher.htmlA színészpár élete egyre teljesebbé válik; csodás nyaralót vásároltak, potom 10 millió dollárért. A kényeztető pihenésért ráadásul nem is kell repülőre vagy hajóra szállniuk, hiszen új házuk csupán pár órára van Beverly Hills-i otthonuktól. Otthon--A jövő utazási innovációja! - Szálloda, mely átszeli Amerikáthttp://www.life.hu/otthon/20170625-a-jovo-utazasi-innovacioja-szalloda-mely-atszeli-amerikat.htmlAz idei Radical Innovation Awards, vagyis a koncepcionális szállodai design verseny győztese, az utazás jegyében tárta a zsűri elé elképzelését. Lényegében a luxus vonatokat gondolta tovább, melyből megszületett – egyelőre még csak elméletben – a Hyperloop Hotel.OtthonMegérkeztek a 2018-as év lakberendezési színpalettái!http://www.life.hu/otthon/20170620-megerkeztek-a-2018-as-ev-lakberendezesi-szinpalettai.htmlHivatalosan félúton vagyunk 2017-ben, és már most bepillantást nyerhetünk a következő év színpalettájába, párosításaiba. Érdemes már most készülnünk és terveznünk, hogy milyen bútorok, dekorációk és színek lesznek az uralkodók. Otthon--Tudd meg, melyik a születési hónapod virága, és díszítsd vele otthonod!http://www.life.hu/otthon/20170615-tudd-meg-melyik-a-szuletesi-honapod-viraga-es-diszitsd-vele-otthonod.htmlA születési hónapok alapján mindenkihez tartozik egy-egy csillagjegy. Ám a horoszkópon túl, virágokat is rendelhetsz világrajöveteled napjához. Ismerd meg, és válaszd a születésed hónapjához tartozó virágot; ültess belőle a kertbe, virágládába, vagy vidd be az otthonodba. OtthonThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.