Házat bérel Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten

Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP -
Ashton Kutcher Mila Kunis otthon Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mila Kunis jelenleg hazánkban forgatja legújabb filmjét Jennifer Aniston férjével és Gillian Andersonnal együtt. A sztármamit férje, Ashton Kutcher és két gyereke is elkísérte erre az időszakra.

A sztárpár egy budai házat bérel a forgatási időszakra. A Blikk újságírója volt olyan szerencsés és találkozott Ashton Kutcherrel egy budai kávézóban, akitől kérdezni is tudott néhány mondatot. A színész elmondta, hogy imád nálunk lenni, Budapest pedig egy gyönyörű város.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Budapesten töltik a nyarat Forrás: Harry How / Getty Images North America / AFP

"Imádom Budapestet, gyönyörű város"

láthattuk bevásárlás közben,

Bérelj ki egy szigetet Észak-Walesben!http://www.life.hu/otthon/20170629-berelj-ki-egy-szigetet-eszak-walesben.htmlEz a sziget kiváló azoknak, akik szeretnek elvonulni a társadalomtól, imádják a végtelen tájat és a természet meglepő közelségét. A sziget mindössze 640 dollárba kerül egy hónapra, ez kevesebb, mint egy manhattani lakás bérleti díja. Otthon--Gwyneth Paltrow felhőkarcolót akar építtetni magának http://www.life.hu/otthon/20170704-gwyneth-paltrow-szomszedja-teljesen-kiborult.htmlAz a hír járja, hogy a híres színésznő olyan palotát akar építtetni magának, amitől többen is kikészültek a szomszédai közül. Otthon--A hónap színe a napsárga – Júliusi lakberendezési tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170627-a-honap-szine-a-napsarga-juliusi-lakberendezesi-tippek.htmlA sárga szín a 2000-s években kissé háttérbe szorult, már ami az otthonunkat illeti. Azonban lassan ismét visszatér, megtalálható például a 2018-as lakberendezési színpalettán is. Megmutatjuk, miként érdemes használnod. OtthonOrigoÁlomotthonok – Átalakítottak egy furgont, és azzal járják a világothttp://www.life.hu/otthon/20170626-alomotthonok-atalakitottak-egy-furgont-es-azzal-jarjak-a-vilagot.htmlIdőnként mind ábrándozunk egy kötöttségektől mentes életről, amiben nem kell munkába járni, nincsenek idegesítő szomszédok, nem kell a lakáshitellel foglalkozni, csupán élvezni az életet, és mindig ott ébredni, ahol épp kedvünk tartja. Egy angol férfi ezt megvalósította, nem is akárhogy. Otthon--Díjnyertes házak, melyek egészen kis alapterülettel rendelkeznekhttp://www.life.hu/otthon/20170629-dijnyertes-hazak-egeszen-kis-alapterulettel-rendelkeznek.htmlA kis otthonokat többé nem kell rejtegetni. Manapság a kreatív és innovatív formatervezés szinonimái, hiszen az épület szerkezetétől egészen a dekorációig, minden négyzetcentimétert alaposan át kell gondolni, meg kellett tervezni, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Az Amerikai Építészek Intézete, „2017 Small Project Awards" első négy helyezettjét mutatjuk most be.OtthonOlasz és francia luxus hotelek, melyek a hírességek abszolút kedvencei http://www.life.hu/otthon/20170627-olasz-es-francia-luxus-hotelek-melyek-a-hiressegek-kedvencei.htmlTe is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogtani magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, melyek akár számunkra is elérhetőek lennének. Otthon

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.