Alyson Hannigan, az „Így jártam anyátokkal” sztárja eladja lakását

Forrás: Atlanta Fine Homes, Getty Images -
Penthouse Alyson Hannigan Így jártam anyátokkal sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alyson Hannigan a Buffy a vámpírok réme, vagy a nagysikerű Így jártam anyátokkal sorozatok híres színésznője, az atlantai régióban nőtt fel, mely igen nagy hatást gyakorolhatott rá, hiszen 2014-ben visszatért ide férjével, és vásárolt egy csodás penthouse-t, melyet most eladásra kínál.

Így néznek ki most, az Így jártam anyátokkal szereplői - Fotók!

Az Így jártam anyátokkal sorozata lassan 3 éve ért véget, de az igazi fanatikusok sosem hagyják abba. A szereplőkön azért meglátszik az idő múlása. Nézd meg, hogy néznek ki most!

Az Amerikai pite zenetáboros lánya, 3 évvel ezelőtt 810 000 dollárt fizetett az ingatlanért, most azonban közel 1 350 000 dollárt kér érte.

Alyson Hannigan 3 évvel ezelőtt 810 000 dollárt fizetett az ingatlanért, most azonban közel 1 350 000 dollárt kér érte Forrás: Atlanta Fine Homes, Getty Images

A 250 négyzetméteres, 3 szobás lakásban, a sötét brazil keményfa remek kontrasztot teremt a ropogós fehér falakkal és az ezüstszínű felületekkel. A nappali 4 méter magas ablakai azonban mindenkit megállítanak egy percre; a látvány a városra egyszerűen lenyűgöző.

Mind a konyhában, mind a fürdőszobákban túlnyomórészt a fehér színkép dominál, beleértve a szekrényeket, a csempéket és a lámpatesteket. Az egyik figyelemre méltó kivétel a nagy fürdő sötét barna szekrényei és egy hasonló árnyalatú pult.

Panorámás kilátás nyílik a privát teraszokról is, amelyek a nappaliból és két hálószobákból nyílnak. Atlanta déli városrészében gyönyörködhet majd az, aki megveszi ezt a csodás penthouse-t.

Az exkluzív White Provision-ban található otthonhoz tartozik még egy körmedencét, egy fitneszközpontot, három parkolóhelyet és külön tároló helyiséget.

/1707/Alyso201771110183Amanda Seyfried egy hegyen vett és alakíttatott át egy házathttp://www.life.hu/otthon/20170629-amanda-seyfried-egy-hegyen-vett-es-alakittatott-at-egy-hazat.htmlA Catskills-hegység nem egy tipikus hollywoodi ingatlan helyszíne, de a buja zöld dombok tökéletes környezetet jelentenek a nemrég anyává vált Amanda Seyfried számára, aki a kőházát kézzel készített bútorokkal és imádott háziállatokkal teszi egyedivé és otthonossá. Otthon--Olasz és francia luxushotelek, amelyek a hírességek abszolút kedvencei http://www.life.hu/otthon/20170627-olasz-es-francia-luxus-hotelek-melyek-a-hiressegek-kedvencei.htmlTe is biztosan elgondolkodtál már azon, hogy vajon mely hotelek azok, melyek a sztárok gyakran irreális elvárásait is képesek teljesíteni, és ezzel időről időre visszacsalogatni magukhoz őket. Bizony, a hírességek az elvárható legmagasabb luxust is kielégítő szállodákat preferálják. Imádják Európát, a történelme és a kiszolgálás egyedülálló minősége miatt. Összegyűjtöttünk néhány olyan hotelt, amelyek akár számunkra is elérhetőek lennének. OtthonOrigoBérelj ki egy szigetet Észak-Walesben!http://www.life.hu/otthon/20170629-berelj-ki-egy-szigetet-eszak-walesben.htmlEz a sziget kiváló azoknak, akik szeretnek elvonulni a társadalomtól, imádják a végtelen tájat és a természet meglepő közelségét. A sziget mindössze 640 dollárba kerül egy hónapra, ez kevesebb, mint egy manhattani lakás bérleti díja. Otthon--A hónap színe a napsárga – Júliusi lakberendezési tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170627-a-honap-szine-a-napsarga-juliusi-lakberendezesi-tippek.htmlA sárga szín a 2000-s években kissé háttérbe szorult, már ami az otthonunkat illeti. Azonban lassan ismét visszatér, megtalálható például a 2018-as lakberendezési színpalettán is. Megmutatjuk, miként érdemes használnod. OtthonOrigoÁlomotthonok – Átalakítottak egy furgont, és azzal járják a világothttp://www.life.hu/otthon/20170626-alomotthonok-atalakitottak-egy-furgont-es-azzal-jarjak-a-vilagot.htmlIdőnként mind ábrándozunk egy kötöttségektől mentes életről, amiben nem kell munkába járni, nincsenek idegesítő szomszédok, nem kell a lakáshitellel foglalkozni, csupán élvezni az életet, és mindig ott ébredni, ahol épp kedvünk tartja. Egy angol férfi ezt megvalósította, nem is akárhogy. Otthon--Díjnyertes házak, melyek egészen kis alapterülettel rendelkeznekhttp://www.life.hu/otthon/20170629-dijnyertes-hazak-egeszen-kis-alapterulettel-rendelkeznek.htmlA kis otthonokat többé nem kell rejtegetni. Manapság a kreatív és innovatív formatervezés szinonimái, hiszen az épület szerkezetétől egészen a dekorációig, minden négyzetcentimétert alaposan át kell gondolni, meg kellett tervezni, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Az Amerikai Építészek Intézete, „2017 Small Project Awards" első négy helyezettjét mutatjuk most be. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.