Egy régi lakókocsiból álomotthon

Forrás: Mandi Gubler -
DIY lakókocsi álomotthon lakóautó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs mese, a kis lakóegységeké a jövő. Korában már írtunk egy teherszállító autó átalakulásáról, sőt számba vettünk díjnyertes, apró alapterületű házakat is. Most pedig egy blogger hölgy és férje által felturbózott, 1973-as lakóautót mutatunk, amelyet akarunk, azonnal!

A „The Nugget" néven is ismert Bell kempingező autócska feltámadt hamvaiból, méghozzá a DIY blogger, Mandi Gubler keze és fantáziája nyomán. A remek stílusérzékkel megáldott Mandi bizony kitűnő munkát végzett, amit most te is megcsodálhatsz.

Mandi Gubler keze és fantáziája nyomán ez a Bell kempingező autócska feltámadt hamvaiból Forrás: Mandi Gubler

Vigyázz! Ha végigolvasod, egész biztos, hogy beleszeretsz!

Különc ajtó

Mandi egész biztosan vendégszerető, sőt lényegében bárkinek megengedi, hogy bekukucskáljon a lakóautójába az ajtón lévő nyílásoknak köszönhetően.

Forrás: Mandi Gubler

Étkező, közösségi tér

A színei egyszerre vidámak és megnyugtatóak, Mandi maga festette a falat – ez bizony nem tapéta! A nyitott polcok még jobban kibővítik a helyiséget, amely - a fehér dominanciájának köszönhetően - már így is nagyobbnak tűnik az igazságnál. Ráadásul éjszakára, némi varázslattal, ez változik hálószobává.

Forrás: Mandi Gubler

Útbiztos növények

Annak érdekében, hogy a növények mindig ugyanúgy álljanak – az autó akármerre is dőlne -, Mandi egy falécbe, a cserepek méretének megfelelő lyukakat vágott és ebbe tette őket a polcra. Nagyon kreatív, mégis kézenfekvő megoldás, ráadásul szuperül is mutat.

Forrás: Mandi Gubler

A tervező titka

"Az apró terek különlegessé válnak a személyre szabott darabokkal" – magyarázza Mandi. A főzősarokban például a csempe nem hivalkodó, ám mégis feltűnő, az egyedi színűre festett tűzhelyről és edényről nem is beszélve.

Forrás: Mandi Gubler

Egyedi tervezésű fapadló

Az egész lakókocsiban ez a kedvencünk! "A bonyolult tervezés és a drága anyagok sokkal jobban megvalósíthatóak, ha kevesebb négyzetméteren kell kivitelezni. A férjem és én két nap alatt vágtuk le és illesztettük a helyére a padló faelemeit" – mondja a blogger.

Forrás: Mandi Gubler

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.