Nem találnak vevőt Marsi Anikóék 310 milliós villájának

Fotó: Adrián Zoltán - Origo -
Siófok Palik László villa Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bárhol az országban nehéz volna eladni azt az ingatlnat, ami Marsi Anikóhoz és Palik Lászlóhoz köthető. A siófoki villában sok lehetőség rejlik, de még nem találtak rá vevőt. 

Palik László és Marsi Anikó külföldre költözésük előtt a siófoki villába költöztek, miután visszavonultak a közszerepléstől. Miután azonban Mallorcára helyezték a székhelyüket, csak nyaranta laktak a hatalmas ingatlanban, ami most eladó. A Bors állítása szerint 310 millióért árulja egy cég a hatalmas házat, ami évekig Palik László és Marsi Anikó otthona volt.

Marsi Anikóék nem tartják meg a siófoki házukat Fotó: Adrián Zoltán - Origo

A lapnak nyilatkozó ingatlanszakértő szerint nem könnyű eladni egy ilyen nagy villát, sem Siófókon, sem az egész országban. A 465 négyzetméter beépített alapterületű, háromszintes, nyolcszobás ház az 1800-as évek elején épült, de felújították.

A házhoz egy 190 négyzetméteres épület tartozik még, amelyben van szauna, merülőmedence, konditerem és borospince is.

Maga az 1609 négyzetméteres telek közel 150 millió forintot érhet az ingatlanos szerint.

Az ekkora értékű házakat nemcsak itt, hanem bárhol az országban nehéz eladni, már csak az áruk miatt is"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.