Már teljesen fekete tyúk is kapirgálhat az udvarodon - fotó

Forrás: https://greenfirefarms.com/ -
tyúk fekete tyúk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hogy mit szólna ehhez Kukori és Kotkoda, azt nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy a kicsit drága fekete tyúk, nagy sláger a neten.

A teljesen fekete tyúkfajta az Ayam Cemani névre hallgat. A tyúk különlegessége, hogy a tolla, a szervei és a húsa is fekete.

A tyúkok színét egy genetikai elváltozás, a fibromelanosis okozza.

A fekete tyúk Forrás: https://greenfirefarms.com/

Mi már 200 dollárért (kb. 55 ezer forint) is találtunk Ayam Cemani tyúkot a neten, de a legdrágábbat 2500 dollárért kínálják!

Európában és az Egyesült Államokban drága jószágnak számít. Forrás: https://greenfirefarms.com

A "fekete tyúkot" először 1998-ban importálták Európába. A legtöbbet most Hollandiában, Németországban, Szlovákiában és Csehországban tartanak belőle Európában.

Szóljon a tyúkok kedvenc dala a fekete kapirgálóknak!

Arany hattyúk, csillámpónik, flamingók a Soundonhttp://www.origo.hu/foto/multimedia/20170709-matracparti-a-soundon.htmlA Sound utolsó előtti napján a matracoké volt a főszerep. Legalábbis az egyik. Vízen és szárazföldön is egyaránt buliztak a fesztiválozók a látványos darabokkal. Az estét a nagyszínpadon KYGO zárta, akit valószínűleg ezen a napon a leginkább vártak a bulizók, hiszen az egész fesztivál odagyűlt a koncertre. A fotokról ezen a napon is a Rockstar Photographers csapata gondoskodott. MultimédiaMadárinfluenza okozta a hattyúk pusztulását a bányatóbanhttp://www.origo.hu/itthon/20170223-pusztulnak-a-hattyuk-egy-banyatoban-muraszemenyen.htmlTömegével pusztultak el hattyúk egy bányatóban Muraszemenyén. Az állatok vízen lebegő tetemét halászok vették észre. A vizsgálatok az állatokban a madárinfluenza H5N8 típusát mutatták ki. ItthonHa kibírja 8 napig a sziklában, tavasszal már tyúktojásokat költ kihttp://www.origo.hu/kultura/20170222-nyolc-napot-tolt-egy-szikla-belsejeben-a-performanszmuvesz.htmlNyolc napot tölt egy tizenkét tonnás sziklába zárva egy francia performanszművész a párizsi múzeumban. Ha sikerül a mutatvány, március végén már tyúktojásokat költ ki a férfi. KultúraElőbb volt az ól, mint a tyúk vagy a tojáshttp://www.origo.hu/techbazis/20170217-horizon-zero-dawn-guerrilla-games-studiolatogatas-sony-playstation-4.htmlVideojátékot készíteni évekig tartó, sokszor dollármilliókat felemésztő folyamat, ráadásul a Killzone-játékokkal ismertté vált holland Guerrilla Games amszterdami bázisán az is kiderült, hogy egy AAA kategóriás program fejlesztése nem feltétlenül úgy zajlik, ahogy azt egy kívülálló elsőre gondolná. TechbázisSzürke hattyúk lepik el a piacokat http://www.investor.hu/news/20161225-befektetes-usa-kina-japan-donald-trump-inflacio-dollar-deviza-jegybank.htmlMiközben a híres fekete hattyúk olyan események, melyek eredendően megjósolhatatlanok, a Nomura előállt ezek „testvérével", a szürke hattyúval. A bank számos ilyen, figyelmen kívül hagyott, de bekövetkezte esetén jelentős hatással bíró eseményt gyűjtött össze. HírekTyúkok helyett kenderültetvényt és hamis gyógyszert találtakhttp://www.origo.hu/nagyvilag/20161002-nagy-tetelben-folyt-gyogyszerhamisitas-nyugat-ukrajnaban.htmlMarihuána-ültetvényt kerestek, de hamis gyógyszereket csomagoló üzemre is bukkantak az ukrán rendőrök egy baromfitelepen.Nagyvilág

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.