Balázs Kláriék megmutatták felújított villájukat - Fotó!

Korda György Balázs Klári Korda Villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balázs Kláriék megváltak a Velencei-tó partján lévő villájuktól, visszaköltöztek a fővárosban lévő otthonukba, ahol Klárika körbe is vezette a kíváncsiskodókat.

Korda Gyuri bácsiék otthagyták a Velencei-tó nyugalmát, és úgy döntöttek, hogy inkább a fővárosban telepednek le végleg. Sok dolguk van ugyanis, és nem bírják már az utazgatást. "Be kellett látnunk, hogy már én sem vagyok 50 éves, 77 esztendősen pedig nem élhetek pontosan úgy, mint a fiatalabbak. Amíg lent éltünk, addig is hetente legalább ötször fel kellett utaznunk a fővárosba, és rájöttem, hogy én már nem bírom az ingázást!" - mondta korábban Gyuri bácsi.

Forrás: rtl.hu

A budapesti otthont azonban némileg fel kellett újítani, amibe Balázs Klári nemrég bepillantást engedett: gyönyörű lett a végeredmény, ami a mediterrán stílust képviseli. Rengeteg festménnyel és csodaszép bútorokkal rendezték be a lakásukat!

Forrás: rtl.hu
Ebbe a házba költözött Détár Enikő és párjahttp://www.life.hu/otthon/20170717-ebbe-a-hazba-koltozott-detar-eniko.htmlDétár Enikő nehezen viselte, hogy a válása után nem volt saját otthona. Most párjával, Péterrel építkezésbe kezdtek. Új otthonuk feleakkora, mint a régi, még sok minden hiányzik, de a színésznő 3 év után újra nyugodt. OtthonOrigoMár teljesen fekete tyúk is kapirgálhat az udvarodon - fotóhttp://www.life.hu/otthon/20170715-mar-teljesen-fekete-tyuk-is-kapirgalhat-az-udvarodon.htmlHogy mit szólna ehhez Kukori és Kotkoda, azt nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy a kicsit drága fekete tyúk, nagy sláger a neten. OtthonOrigo9 monokróm, ám korántsem egysíkú enteriőr a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20170714-9-monokrom-egyszinu-enterior-a-vilagbol.htmlA monokróm, azaz egyszínű enteriőrök viszonylagosan újnak számítanak. Ezt a stílust követve, a lakberendezés cseppet sem válik könnyebbé, sőt. A monokróm lakberendezés során egy, maximum két színt követhetünk – ebből pedig az egyik a fekete vagy a fehér kell hogy legyen. A formákkal és a meghatározott szín árnyalataival lehet játszani. Nem is gondolnánk, hogy ebből a stílusból milyen csodák születnek – persze akad 1-2 kivétel is. Otthon--Nem találnak vevőt Marsi Anikóék 310 milliós villájánakhttp://www.life.hu/otthon/20170714-nem-kelt-el-palik-laszlo-es-marsi-aniko-siofoki-haza.htmlBárhol az országban nehéz volna eladni azt az ingatlnat, ami Marsi Anikóhoz és Palik Lászlóhoz köthető. A siófoki villában sok lehetőség rejlik, de még nem találtak rá vevőt. OtthonFotó: Adrián Zoltán - OrigoVirágdíszek az otthonodba, a nyári csillagjegyek nyománhttp://www.life.hu/otthon/20170712-viragdiszek-az-otthonodba-lakasba-a-nyari-horoszkopok-jegyeben.htmlA nyár arról szól, hogy mindent kényelmesebben és könnyedebben közelítünk meg, több pozitív energiát engedünk be az életünkbe. Ebben szeretnénk most segíteni neked az adott nyári csillagjegyek által ihletett, csodaszép és üde virágkompozíciókkal, amelyekkel az év legfelszabadultabb évszakát ünnepelheted otthon. OtthonOrigoAlyson Hannigan, az „Így jártam anyátokkal” sztárja eladja lakásáthttp://www.life.hu/otthon/20170711-alyson-hannigan-az-igy-jartam-anyatokkal-sztar-eladja-lakasat.htmlAlyson Hannigan a Buffy a vámpírok réme, vagy a nagysikerű Így jártam anyátokkal sorozatok híres színésznője, az atlantai régióban nőtt fel, mely igen nagy hatást gyakorolhatott rá, hiszen 2014-ben visszatért ide férjével, és vásárolt egy csodás penthouse-t, melyet most eladásra kínál. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.