Ebbe a házba költözött Détár Enikő és párja

2017.07.17. 05:56

Détár Enikő nehezen viselte, hogy a válása után nem volt saját otthona. Most párjával, Péterrel építkezésbe kezdtek. Új otthonuk feleakkora, mint a régi, még sok minden hiányzik, de a színésznő 3 év után újra nyugodt.

Egykori közös otthonukból Rékasi kivásárolta volt feleségét, aki csak most kezdhet majd új életet szerelmével, Kiss Péterrel. A színésznő új otthona szerényebb, mint korábbi háza, de neki és párjának is sokat jelent, hiszen ez az első közös fészkük - írja a Bors.

"Egy domboldalon épült a kis házuk, zöldben, panorámában sincs hiány, ideális, csendes búvóhely egy pár számára. Egyre gyakrabban bukkan fel a környéken, bár eddig sem lakott messze, csak pár utcányira, albérletben" - mondta egy névtelen informátor a lapnak.

Détár Enikő és párja, PéterForrás: Facebook/Aktív

Détár Enikő május végén a Hot! magazinnak mutatta meg először az épülő házukat, ahol nemcsak a saját, hanem szerelme, Péter gyerekeinek is lesz saját szobája. "Amikor Telkiből elköltöztem, nagyon sajnáltam magam, azt hittem, soha többé nem tudok majd örülni semminek. Ez hamar megváltozott. Péterrel azonban csak lépésről lépésre haladtunk, és nem is mertem arra gondolni, hogy néhány év múlva is együtt élek majd vele" - mondta akkor a színésznő.

Détár Enikőlakás