Betsey Johnson divattervező luxus Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betsey Johnson életmódja ugyanolyan színes, mint a tervei. Néhányan úgy vélik, hogy stílusa túl sok(k), de egy biztos, Betsey az unalmastól és a biztostól távolabb nem is állhatna. Meglesheted, sőt akár ki is próbálhatod álomszerű mexikói házát!

Betsey 75 éves, az amerikai divattervező munkáit a zene és a képzőművészet ihleti. Kollekciói nem csupán színeiben és formáiban, de anyagaiban is kitűnnek; a korai időben például készített ruhákat zuhanyfüggönyből és autókárpitból is. Nem csodálkozhatunk hát mexikói házán se, melyet egyébként szívesen ad bérbe, így akár te is élvezheted a Guerreróban található, inspiráló ház impulzív hatását.

Betsey Johnson életmódja ugyanolyan színes, mint a tervei Fotó: Abdul Ortiz

9 monokróm enteriőr a világból

A monokróm, azaz egyszínű enteriőrök viszonylagosan újnak számítanak. Ezt a stílust követve a lakberendezés cseppet sem válik könnyebbé, sőt. A monokróm lakberendezés során egy, maximum két színt követhetünk – ebből pedig az egyik a fekete vagy a fehér kell hogy legyen. Nézd meg őket!

A Betsey-villa

Ebben a kis halászfaluban - amit a nyugati turizmus még nem fertőzött meg – található ez a 4 hálószobás és 6 fürdőszobás privát menedékhely. Andrés Saavedra mexikói tervező segítségével alkotta meg a divattervezőnő a saját csodaországát úgy, hogy közben megőrizte a ház integritását, a lenyűgöző márványpadlóktól a nagy boltívekig. A New York-i divatot tükrözi, miközben a mexikói design bonyolult szépségét ünnepli. Jól olvasod, ez lehetséges!

Andrés Saavedra mexikói tervező segítségével alkotta meg a divattervezőnő a saját csodaországát úgy, hogy közben megőrizte a ház integritását, a lenyűgöző márványpadlóktól a nagy boltívekig Fotó: Abdul Ortiz

A buja, zöld ingatlan pálmafákkal, végtelenített medencével és mesés csendes-óceáni kilátással büszkélkedhet.

Belül egy kaleidoszkópikus színpalettával, a tervező nagyobb méretű fotóival üdvözli a látogatót, itt minden olyan egyedi, mint maga Betsey.

A hálószobák külön témára épültek; a legextravagánsabb nyilván Betsey szobája, a rock & roll stílust eleveníti meg.

Akárhonnan is érkezel, a Betsey-villában megtalálod majd a saját világodat már 618 dollár/éjtől.

/1707/Betse2017718151316Kavicsból és kőből készít képeket a magyar alkotóhttp://www.life.hu/otthon/20170717-kavicsbol-es-kobol-keszit-kepeket-a-magyar-alkoto.htmlA kövek és kavicsok a talpunk alatt, kezünkből a vízbe hullva élik életüket. Ám, egy magyar alkotó új életet adott nekik, így a természet ezen szilárd elemei, otthonunk csodás díszévé válnak. OtthonOrigoEgy régi lakókocsiból álomotthonhttp://www.life.hu/otthon/20170713-egy-regi-lakokocsibol-alomotthon-diy.htmlNincs mese, a kis lakóegységeké a jövő. Korában már írtunk egy teherszállító autó átalakulásáról, sőt számba vettünk díjnyertes, apró alapterületű házakat is. Most pedig egy blogger hölgy és férje által felturbózott, 1973-as lakóautót mutatunk, amelyet akarunk, azonnal! Otthon--Díjnyertes házak, melyek egészen kis alapterülettel rendelkeznekhttp://www.life.hu/otthon/20170629-dijnyertes-hazak-egeszen-kis-alapterulettel-rendelkeznek.htmlA kis otthonokat többé nem kell rejtegetni. Manapság a kreatív és innovatív formatervezés szinonimái, hiszen az épület szerkezetétől egészen a dekorációig minden négyzetcentimétert alaposan át kell gondolni, meg kellett tervezni, hogy a végeredmény tökéletes lehessen. Az Amerikai Építészek Intézete, „2017 Small Project Awards" első négy helyezettjét mutatjuk most be. Otthon--Virágdíszek az otthonodba, a nyári csillagjegyek nyománhttp://www.life.hu/otthon/20170712-viragdiszek-az-otthonodba-lakasba-a-nyari-horoszkopok-jegyeben.htmlA nyár arról szól, hogy mindent kényelmesebben és könnyedebben közelítünk meg, több pozitív energiát engedünk be az életünkbe. Ebben szeretnénk most segíteni neked az adott nyári csillagjegyek által ihletett, csodaszép és üde virágkompozíciókkal, amelyekkel az év legfelszabadultabb évszakát ünnepelheted otthon. OtthonOrigoMegérkeztek a 2018-as év lakberendezési színpalettái!http://www.life.hu/otthon/20170620-megerkeztek-a-2018-as-ev-lakberendezesi-szinpalettai.htmlHivatalosan félúton vagyunk 2017-ben, és már most bepillantást nyerhetünk a következő év színpalettájába, párosításaiba. Érdemes már most készülnünk és terveznünk, hogy milyen bútorok, dekorációk és színek lesznek az uralkodók. Otthon--Robert Downey Jr. Malibun vett házat, mely híres filmbéli karakterét, Vasembert idézi meghttp://www.life.hu/otthon/20170612-robert-downey-jr-malibun-vett-hazat-mely-hires-filmbeli-karakteret-vasembert-idezi-meg.htmlAz nem kétséges, hogy Robert Downey Jr. az élet császára - a Forbes szerint jelenleg Hollywood egyik legjobban kereső színésze - ám azt kevesen tudják, hogy 30-as éveiben kábítószer-függőséggel küzdött. Később, mikor maga mögött hagyta az önpusztító életet, karrierjét a Vasemberrel élesztette újjá. Ez a karakter – érthető okokból – teljesen eggyé vált a színésszel, amit mi sem bizonyít jobban, hogy most gyakorlatilag vett egy házat, mely „Tony Stark" otthonát idézi meg. OtthonAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.