Görbe Nóra árulja házát

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly elhunyt férjével, dr. Ormos Péterrel közösen vásárolt közös házát árulja Görbe Nóra. A színésznő úgy érzi, készen áll arra, hogy új életet kezdjen.

"Ez a ház egy embernek hatalmas, ráadásul minden szeglete Péterre emlékeztet. Fogorvos létére a ház minden apró szegletét ő tervezte, vakolt, csiszolt és még villanyt is szerelt. Túl vagyok egy mély gyászidőszakon, és úgy érzem, már van annyi erőm, hogy elköltözzek. A bútorok nagy részét elajándékoztam rászoruló fiatal pároknak. Két régi szekrényt, ami a nagyszüleimé volt, itt hagyok néhány apróbb bútorral együtt. A könyveket Péter gyerekei kapják" - mondta el Nóra, akit a legnehezebb időszakon édesanyja segített át.

"Mostanában egyre többször érzem, hogy túl vagyok a nehezén, és végre új életet kezdhetek. Persze van, hogy egész nap Péter jár a fejemben..." - vallott a Blikkneka színésznő. "Fontosnak érzem, hogy az újrakezdéshez hátrahagyjam ezt az életemet, a házzal és a tárgyaimmal együtt" - tette hozzá.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.