Ebben a házban akasztotta fel magát Chester Bennington: Fotók!

otthon öngyilkosság Chester Bennington családi ház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napvilágra került egy fotósorozat arról a Los Angeles-i családi házról, amelyben végzett magával múlt héten Chester Bennington. 

Ahogy azt már megírtuk, július 20-án, helyi idő szerint reggel 9 óra környékén felakasztotta magát Chester Bennington, a Linkin Park együttes énekese. Nem titkolt tény, hogy a 41 éves férfi drog- és alkoholfüggő volt, emellett pedig súlyos depressziós.

Chester drog- és alkoholfüggő volt, emellett pedig súlyos depressziós Forrás: AFP

Nem tudta feldolgozni, hogy fiatalabb korábban egy férfi szexuálisan bántalmazta, és ezek után csak olaj volt tűzre, hogy idén márciusban az egyik legjobb barátját, Chris Cornell-t is elveszítette, aki szintén öngyilkosság útján távozott az élők sorából. Cornell július 20-án született, így sokak szerint nem véletlen, hogy Chester is ezen a napon vetett véget az életének.

A Linkin Park az összes idei koncertjét lemondta, de a rajongók egy része mégsem váltotta vissza a kifizetett koncertjegyek árát, mert azt szeretnék, ha a pénz inkább olyan alapítványokhoz kerülne, amelyek mentálisan beteg emberekkel foglalkoznak.

Nemrég pedig fotók kerültek napvilágra arról a Los Angeles-i családi házról, ahol a híres énekes végzett magával. A Palos Verdes Estates településen álló ház igazi luxusotthon, amelyett nagyjából 2 hónappal a tragédia előtt vásároltak.

/1707/Ebben2017725151131

Emlékoldal készült Chester Bennington tiszteletére

A Linkin Park minden idei koncertjét lemondta, és útjára indított a hétvégén egy weboldalt kifejezetten Chester emlékére. Az oldalon keresztül bárki ebúcsúzhat nyilvánosan a szeretett zenésztől. Itt találod a weboldal címét...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.