Beyoncé és Jay-Z Amerika legdrágább villáját vásárolta meg - Fotó!

Jay-Z otthon Beyoncé villa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két taggal bővült Beyoncé és Jay Z családja, plusz 8 dadával, így nem csoda, ha kell nekik egy tágas családi fészek. A sztárpár nem is aprózza el a dolgot: Amerika legdrágább villájába költöznek!

Beyoncé és Jay-Z kinőtték régi otthonukat, hiszen nemrég megszülettek az ikerbabáik. A hírek szerint a csemetéikre összesen 8 dadus vigyáz, és ezek csak azok az alkalmazottak, akik a gyerekekkel foglalkoznak.

Íme, az Egyesült Államok legdrágább otthona Forrás: Berlyn Photography

Ki tudja, hányan lesik még a pár kényelmét, de az biztos, hogy számukra egy átlagos méretű otthon nagyon kicsinek bizonyulna. Nem csoda hát, hogy a pár új lakást keresett magának, amit meg is találtak: az egyik legexkluzívabb villát vásárolták meg a hírek szerint Bel-Airben.

Már Beyoncé és Jay-Z birtokolja a lakást Forrás: Berlyn Photography

A luxusotthont 250 millió dollárra tartották, de állítólag a sztárpár sokkal kevesebbért jutott hozzá az ingatlanhoz. A villa így sem lehetett olcsó, de minden megtalálható benne, amire az embernek valaha szüksége lehet, és még az is, amire talán sosem.

Minden lélegzetelállító Forrás: Berlyn Photography

Két főhálószoba és 10 kisebb szoba van a villában, valamint 21 fürdőszoba. Természetesen

edzőterem és gyógyfürdő is szolgálja a tulajdonos kényelmét, de van moziterem, négysávos tekepálya, feszített víztükrű medence, borospince,

masszázsszoba, helikopterleszálló és egy különleges édességekkel teli szoba is, ami biztosan a gyerekek kedvence lesz - írja az Apartment Therapy.

Ki sem kell mozdulniuk a szórakozáshoz Forrás: Berlyn Photography
Bőven van helye az italoknak Forrás: Berlyn Photography
A moziterem se kutya Forrás: Berlyn Photography
Ez az édességszoba Forrás: Berlyn Photography
Ebben a medencében elférnek majd Forrás: Berlyn Photography

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.