Itt él Adam Levine, a Maroon 5 énekese: Fotók!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Nipi -
Adam Levine otthon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő luxusban él Los Angelesben Adam Levine, a Maroon 5 énekese. Ilyen fényűző villát nem látni mindennap. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, tavaly ősszel megszületett Adam Levine első kislánya, de valószínűleg nem az utolsó, ugyanis a sztár bevallása szerint 100 gyereket szeretne.

Tetőtől talpig elegáns Adam Levine otthona Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Nipi

A lassan 1 éves kislány, és a namíbiai szupermodell édesanya elképesztő környezetben élnek, ugyanis a Maroon 5 énekese fényűző otthont teremtett mindannyiuknak Los Angelesben.

Itt tölti a hétköznapjait a család Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Nipi

Öt szoba, öt és fél fürdőszoba és legalább ennyi hálószoba is tartozik a 850 négyzetméteres házhoz, amely 1966-ban épült. A villa már kívülről is pazar látvány, ugyanis egy végeláthatatlan kert veszi körül, amelyben egy saját strand is helyet kapott.

Hatalmas növényeket telepítettek a ház belső kertjébe is Forrás: NORTHFOTO/Copyright ¬© 2017 BACKGRID UK/Nipi

Az épület belülről pedig csupa krémszín és elegancia: méregdrága csillárok, személyre szabott bútorok és lélegzetelállító növények is helyet kaptak a házon belül.

Jennifer Lopez megmutatta az otthonát: Fotók!

Elképesztő fotók láttak napvilágot Jennifer Lopez Los Angeles-i otthonáról. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire szép. Az utcafrontról nézve egyáltalán nem kirívó az épület, sőt kifejezetten hétköznapi. Senki nem gondolná, hogy egy hollywoodi sztár rezidenciája húzódik a falak mögött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.