Ilyen pompás luxusban él Cindy Crawford: Fotók!

fotó otthon Cindy Crawford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fantasztikus helyen él a szexi szupermodell, és ezúttal azt is megengedte, hogy betekintsünk a családi fészekbe. 

Cindy, és a családja Malibu partján él egy fényűző családi házban. Olyannyira közel laknak az óceánhoz, hogy a teraszukról szinte már fejest is lehetne ugrani a vízbe. A híresség ezt követően végig vezette a szerencsés újságírót, és megmutatta neki az egész Crawford-rezidenciát.

Íme a lélegzetelállító panoráma Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Ferrari

Így most mi is megnézhetjük Cindy irodáját, melynek falát a legsikeresebb fotói borítják. Persze az összes sikere nem fért el egy helyen, de a legkedvesebb emlékeit mégis csak ki szerette volna helyezni az otthonában.

Ezek Cindy legkedveltebb képei Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Ferrari

Felvétel készült a nappaliban is, ahol a sztár 15 éves lánya, Kaia ücsörgött. A fiatal lány egyébként maga is modellkedni kezdett, így nem lenne meglepő, ha ő vinné tovább az édesanyja jóhírét.

A kanapén ül Cindy 15 éves lánya Forrás: NORTHFOTO/Represented by ZUMA Press, Inc./Ferrari

Cindy Crawford és a lánya teljesen egyformák: Fotó!

Elképesztő fotó látott napvilágot Cindy Crawford közösségi oldalán: a szexi modell és a gyönyörű lánya megtévesztésig hasonlítanak. Nem meglepő, hogy a fiatal lány is modellkedni kezdett. Ilyen génekkel vétek lenne kihagyni a lehetőséget: Fotó!

Kísértetváros Franciaország szívében: Párizsi katakombák - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170813-kisertetvaros-franciaorszag-sziveben-parizsi-katakombak-fotok.htmlFranciaország szívében fekszik a világ egyik legextrémebb látnivalója. Az Eiffel-torony, a Diadalív és a Notre-Dame katedrális a város legkeresettebb turista célpontjai közé tartoznak, de a nyüzsgő város alatt rejtőzik egy olyan hely, amelyet csak erős idegzetű és gyomrú látogatóknak ajánlanak - az 1738-ban alapított Párizsi Katakombák. Otthon--Átalakítják Bódi Margó és Bódi Guszti csodás házáthttp://www.life.hu/otthon/20170815-atalakitjak-bodi-margo-es-bodi-guszti-hazat.htmlBódi Margónak és Bódi Gusztunak még húsvét másnapján kellett kiköltöznie a házukból, azóta egy kicsi lakást bérelnek. De miért kellett elmenniük? Eláruljuk! Otthon--Kvíz! Milyen ház illik hozzád?http://www.life.hu/otthon/20170803-milyen-haz-illik-hozzad.htmlVálaszolj néhány kérdésre, és kiderül, hogy milyen otthon illik a személyiségedhez! Egy villa a spanyol tengerparton? Egy modern lakás medencével, közel a városhoz? Most minden kiderül! Otthon--Megmutatta pazar birtokát Oszter Sándorhttp://www.life.hu/otthon/20170812-megmutatta-diosjenoi-pazar-birtokat-oszter-sandor.htmlOszter Sándor ritkán enged kamerát diósjenői birtoka környékére, most viszont személyesen vezette körbe a TV2 stábját. Otthon--Színpszichológia, avagy így használd a szürkét a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170810-szin-pszichologia-igy-hasznald-a-szurket-a-lakberendezesben.htmlA lakásban szeretjük a fa különböző típusait, a barnát, a fehéret, a lágy tónusokat, mivel melegséget és fényt sugallnak. A szürkével már óvatosabban bánunk, de most bebizonyítjuk, hogy ennek a kevésbé méltatott színnek igenis van helye a lakásodban! OtthonOrigoNyár végi kertrendezési last minute ötletekhttp://www.life.hu/otthon/20170808-nyar-vegi-kertrendezesi-last-minute-otletek-tippek.htmlAz elmúlt napokban ízelítőt kaptunk abból, hogy bizony a csodás nyár nem tart örökké. Ám ez nem jelenti azt, hogy a kert adta nyugalmat, pihenést és alkalomadtán pezsgést ne élvezhetnéd még hosszú heteken át! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.