Így néz ki Pamela Anderson malibui háza - Fotó!

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa -
Malibu otthon Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson malibui villája maga a luxus: medence, szauna, mozi és kandallók szolgálják a sztár kényelmét, természetesen fantasztikus kilátással. A színésznő most piacra dobta az ingatlant, de nem eladásra, hanem bérlésre kínálja. Ha kedved szottyan - és van fölös 50 ezer dollárod - egy hónapra akárt te is lakhatsz a szexszimbólum otthonában. 

Pamlea Anderson úgy döntött, kiadja gyönyörű malibui otthonát, mindössze 50 ezer dollárért csrébe bárki lakhat az egykori szexszimbólum otthonában, ez az összeg pontosan egy hónap luxusra elegendő, de aki hajlandó ennyi pénzt rászánni egy bérleményre, az biztosan nem fog csalódni. Hihetetlen luxust kap ugyanis a pénzéért.

Így néz ki Pamela Anderson malibui háza Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa

A villa ugyan nem hatalmas, de azon a két szinten is megvan minden, ami csak kellhet. Természetesen a medence sem hiányozhat a gyönyörű kertből, de kandallók, mozi és szauna is szolgálja az ottlakók kényelmét, valamint egyedi bútorok és elképesztően drága kiegészítők gyönyörküdtetik a szemet, na meg a gyönyörű kilátás is, mindezekért már nem is olyan nagy összeg az a havi 13 millió forint...

Pamela Anderson luxusfürdőszobája Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa
13 millióért bárki ülhet ebben a nappaliban Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Mowa
Újítsd meg otthonod! - Tapétázási ötletek, tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170818-ujitsd-meg-otthonod-tapetazasi-otletek-tippek.htmlA tapéta remek lehetőség az otthonod megújítására. Sokan úgy vélik, hogy a falakat lefesteni egyszerűbb feladat, de ez egyrészt nem mindig igaz, másrészt olyan drasztikus változást nem tudsz vele elérni. Megmutatjuk, hogy miként a legegyszerűbb tapétázni, és természetesen ötletekkel is szolgálunk. OtthonOrigoA jövő házai már a jelenben élnek - Beszélgetés Bényei István építésszelhttp://www.life.hu/otthon/20170817-a-jovo-hazai-mar-a-jelenben-elnek-beszelgetes-benyei-istvan-epitesszel.htmlKépzeld el, ahogy a gondolattól, a kottára írt hangjegyeken át, végül eljutsz a hangversenyterembe, ahol felcsendül a megírt, önmagával és a jelenlévőkkel is csodás összhangban lévő zenemű. Így lehet a legjobban szemléltetni Bényei István munkásságát, aki ma, egyike Magyarország legnevesebb építészeinek. Ő az, aki nem házakat, hanem otthonokat tervez és épít. OtthonOrigoLucy Liu lakberendezőnek állt - Játszószobát rendezett be fiánakhttp://www.life.hu/otthon/20170816-lucy-liu-lakberendezonek-allt-jatszoszobat-rendezett-be-fianak.htmlA híres amerikai színésznő úgy döntött, fia már elég nagy ahhoz, hogy saját játszószobát kapjon. Ám nem az IKEA-ba rohant pár kimondhatatlan nevű bútorért, inkább designer segítségét kérte; közösen pedig egy csodálatos teret alakítottak ki, mely remekül illeszkedik a felnőtt enteriőrhöz. Otthon--Ilyen pompás luxusban él Cindy Crawford: Fotók! http://www.life.hu/otthon/20170816-ebben-a-hazban-el-cindy-crawford.htmlFantasztikus helyen él a szexi szupermodell, és ezúttal azt is megengedte, hogy betekintsünk a családi fészekbe. Otthon--Kísértetváros Franciaország szívében: Párizsi katakombák - Fotókhttp://www.life.hu/otthon/20170813-kisertetvaros-franciaorszag-sziveben-parizsi-katakombak-fotok.htmlFranciaország szívében fekszik a világ egyik legextrémebb látnivalója. Az Eiffel-torony, a Diadalív és a Notre-Dame katedrális a város legkeresettebb turista célpontjai közé tartoznak, de a nyüzsgő város alatt rejtőzik egy olyan hely, amelyet csak erős idegzetű és gyomrú látogatóknak ajánlanak - az 1738-ban alapított Párizsi Katakombák. Otthon--Kvíz! Milyen ház illik hozzád?http://www.life.hu/otthon/20170803-milyen-haz-illik-hozzad.htmlVálaszolj néhány kérdésre, és kiderül, hogy milyen otthon illik a személyiségedhez! Egy villa a spanyol tengerparton? Egy modern lakás medencével, közel a városhoz? Most minden kiderül! Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.