Prince tovább él a róla elnevezett színben is

Forrás: Northfoto, Pressloft -
bíbor Prince lila szín
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megalkottak egy új színt a nagyszerű zenészlegenda, Prince tiszteletére. Az 1984-es Purple Rain album óta hozzátartozott a bíbor szín, ám csupán halála után vált kézzelfogható névjegyévé.

A Pantone Color Intézet, amely az aktuális színpalettákért, az új színárnyalatok megalkotásáért, valamint elnevezésükért felel, idén igazán nagyot alkotott. Prince - a rajongók körében elterjedt - beceneve is The Purple One volt, így nem meglepő, hogy egy lilaárnyalattal gondoskodik az Intézet a zenész családjával karöltve arról, hogy az elhunyt zenész ebben is tovább élhessen. A lila szín mondhatni egybeforrt Prince alakjával és zenéjével.

Prince tovább él a róla elnevezett színben is Forrás: Northfoto, Pressloft

Ez hihetetlen módja hagyatékának gazdagítására, ezáltal örökké élhet - mondta Troy Carter, Prince hagyatékának egyik kezelője.

Selena Gomez is színbirtokos

Végre eljött a Selena Gomez-rajongók ideje, egy festékgyártó cég ugyanis gyönyörű új árnyalatot nevezett el az énekesnőről. Mutatjuk, hogyan csempészd be a revival színt az otthonodba.

A Love Symbol #2 elnevezésű bíborárnyalatot Prince híres és természetesen egyedi Yamaha zongorájának színe inspirálta.

A Love Symbol #2 elnevezésű bíborárnyalatot Prince híres és természetesen egyedi Yamaha zongorájának színe inspirálta Forrás: Pressloft

Ezután Prince neve mostantól nem csupán a zene, hanem a divat és a kultúra világával is egybeforrt. Hónapok kérdése, és egész biztosan viselhetünk „Prince árnyalatú" kabátot, vagy épp vehetünk ilyen körömlakkot, de akár az otthonunk különböző helyiségeivel is adózhatunk a herceg előtt. Lássuk, miként!

A bíbor árnyalat magában hordozza a kék stabilitását és a piros energiáját; a nemességet, a luxust szimbolizálja Forrás: Pressloft

A liláról mint a lakberendezés frissítő színéről korábban már írtunk. A lila a mértékletesség színe, egyfajta egyensúly ég és föld között. A bíbor árnyalat magában hordozza a kék stabilitását és a piros energiáját. A nemességet, a luxust szimbolizálja.

Újítsd meg otthonod! - Tapétázási ötletek, tippekhttp://www.life.hu/otthon/20170818-ujitsd-meg-otthonod-tapetazasi-otletek-tippek.htmlA tapéta remek lehetőség az otthonod megújítására. Sokan úgy vélik, hogy a falakat lefesteni egyszerűbb feladat, de ez egyrészt nem mindig igaz, másrészt olyan drasztikus változást nem tudsz vele elérni. Megmutatjuk, hogy miként a legegyszerűbb tapétázni, és természetesen ötletekkel is szolgálunk. OtthonOrigoSzínpszichológia, avagy így használd a szürkét a lakberendezésbenhttp://www.life.hu/otthon/20170810-szin-pszichologia-igy-hasznald-a-szurket-a-lakberendezesben.htmlA lakásban szeretjük a fa különböző típusait, a barnát, a fehéret, a lágy tónusokat, mivel melegséget és fényt sugallnak. A szürkével már óvatosabban bánunk, de most bebizonyítjuk, hogy ennek a kevésbé méltatott színnek igenis van helye a lakásodban! OtthonOrigoA hónap színe a tengerzöld - Remekül kombinálható színhttp://www.life.hu/otthon/20170731-a-honap-szine-a-tengerzold-remekul-kombinalhato-szin.htmlA zöld és kék nyugodt harmóniája jelenik meg a tengerzöldben. Ez a mély, tónusos szín volt 2014-ben az év választottja! Használd bátran! Nehéz vele túlzásba esni, de hogy mivel is mutat igazán jól; nos, ebben segítünk neked! Otthon--Virágdíszek az otthonodba, a nyári csillagjegyek nyománhttp://www.life.hu/otthon/20170712-viragdiszek-az-otthonodba-lakasba-a-nyari-horoszkopok-jegyeben.htmlA nyár arról szól, hogy mindent kényelmesebben és könnyedebben közelítünk meg, több pozitív energiát engedünk be az életünkbe. Ebben szeretnénk most segíteni neked az adott nyári csillagjegyek által ihletett, csodaszép és üde virágkompozíciókkal, amelyekkel az év legfelszabadultabb évszakát ünnepelheted otthon. OtthonOrigoÁrulják a meggyilkolt amerikai rapper házáthttp://www.life.hu/otthon/20170719-aruljak-a-meggyilkolt-amerikai-rapper-tupac-shakur-hazat.htmlNem csupán a rappet kedvelők számára lehet mesés kincs ez az ingatlan..Tupac Shakur Los Angelesi házát jelenleg 2,6 millió dollárért árulják, ez volt az utolsó otthona. Ám, van benne némi csavar; vajon ki az, aki el akarja adni? Otthon--9 monokróm, ám korántsem egysíkú enteriőr a világbólhttp://www.life.hu/otthon/20170714-9-monokrom-egyszinu-enterior-a-vilagbol.htmlA monokróm, azaz egyszínű enteriőrök viszonylagosan újnak számítanak. Ezt a stílust követve, a lakberendezés cseppet sem válik könnyebbé, sőt. A monokróm lakberendezés során egy, maximum két színt követhetünk – ebből pedig az egyik a fekete vagy a fehér kell hogy legyen. A formákkal és a meghatározott szín árnyalataival lehet játszani. Nem is gondolnánk, hogy ebből a stílusból milyen csodák születnek – persze akad 1-2 kivétel is. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.