Harry herceg és Meghan Markle hamarosan beköltözhetnek Károly és Kamilla otthonába

otthon Meghan Markle Károly herceg Kamilla hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg sem lehet kivétel a hagyományok alól, és Károlynak sem hagynak lehetőséget. Bizony az apának át kell adnia majd a helyét Harry számára, vagyis a jelenlegi otthonát. Nemsokára ugyanis eljön az az idő, amikor Károly trónra kerül, és akkor nem lakhat tovább a Clarence-házban.

A királyi családnak olyan kőbe vésett hagyományai vannak, amiket nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra felborítani. II. Erzsébet vasmarokkal fogja az utódai kezét, és megköveteli tőlük a szabályok betartását. Az egyszerű lakáskérdés is komoly megfontolást igényel, de itt sem engednek senkinek csupán azért, mert azt szeretné.

Harry Meghan Károly hercegék fészkébe költöznek majd Forrás: Northfoto

Károly herceg és Kamilla például tökéletesen elvannak a Clarence-házban, de örökké nem maradhatnak ott, hiába szeretnének. Amikor ugyanis Károly herceg trónra kerül – ami azért már nincs olyan messze -, át kell költöznie a Buckingham-palotába, a hagyományok pedig úgy kívánják, hogy a fia költözzön korábbi lakhelyére, ahová minden valószínűség szerint barátnőjét, Meghan Markle-t is vinni fogja, de addigra már hivatalossá kell tenniük a kapcsolatukat – írja a Daily Mail.

Harry herceg és Meghan Markle készen állnak az első hivatalos megjelenésükre


Mindenki tudja, hogy Harry herceg és Meghan Markle egy párt alkotnak, az első hivatalos megjelenésükre viszont még nem került sor. Úgy tűnik, már erre sem kell sokáig várni. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

A világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20170918-a-vilag-leggyonyorubb-furdoszobai-kis-alapterulet-elrendezese.htmlMutattunk már igazi luxus fürdőszobákat, ahol nem számított a tér, némelyik egy nappali méretével vetekedett. Ám, sok esetben, a fürdőszoba a lakás egyik legkisebb pontja. Ilyenkor komoly kreativitásra és szuper trükkökre van szükség ahhoz, hogy a tér tágasabbnak tűnjön és kihasználhatóbb legyen. Mutatjuk a legszebb és legkisebb fürdőszobákat. OtthonOrigoÁlomotthonok – Körbejártuk Cindy Crawford Beverly Hills-i luxusotthonáthttp://www.life.hu/otthon/20170918-alomotthonok-korbejartuk-cindy-crawford-topmodell-beverly-hills-i-luxus-haz.htmlCindy Crawford és Randy Gerber nemet mondtak a tengerpartnak, és elköltöztek. Potom 12 millió dollárért vásároltak egy Beverly Hills-i luxusházat. Járd körbe velünk! OtthonOrigoHarry Potter gyűjtemény – Lakberendezés Roxfort módrahttp://www.life.hu/otthon/20170918-harry-potter-gyujtemeny-lakberendezes-roxfort-griffendel-j-k-rowling.htmlNem kell tovább várni a baglyokat! A J. K. Rowling teremtette világ már bárki számára elérhető. A varázslótanoncok iskolai szállását idézi a PBteen új Harry Potter-kollekciója, amelyben paplanhuzat, sötétben ragyogó párna és minden egyéb lakberendezési kellék megtalálható, hogy kedvenc könyvednek hódolhass. Otthon--Ebben a pompában él Leonardo DiCaprio: Fotók! http://www.life.hu/otthon/20170918-ez-a-palota-dicaprio-otthona.htmlBepillantást engedett az otthonába Leonardo DiCaprio: ebben a csodában tölti a mindennapjait a sztár. OtthonOrigoOtthonod melegsége a Te kezedben van! – Hőszigetelő rendszer kisokoshttp://www.life.hu/otthon/20170915-futes-sporolas-hoszigetelo-rendszerek-polisztirol-gyapot.htmlMár bemutatkozott az ősz, hamarosan megérkezik a tél is. Egy otthon hiába rendkívül jól felszerelt, ha a hőszigetelése elavult. Ne engedd ki az „ablakon” a meleget, és vele együtt a pénzedet! Megmutatjuk a legjobb hőszigetelő megoldásokat, melyeket akár saját magad is alkalmazhatsz, szakember nélkül! OtthonOrigoKesztyűs kézzel bántak egymással a sztárokhttp://www.life.hu/otthon/20170916-takaritas-vilagnapja-debreczeni-zita-peller-mariann-iszak-eszter.htmlDivatos ruhák, profi smink és menő bulik. Legtöbbször így láthatjuk a hírességeket, pedig a kulisszák mögött ők is csak emberek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.