Tóth Vera megmutatott egy részletet új otthonából: fotó!

Forrás: Facebook/Tóth Vera -
otthon Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera új otthonba költözött, és már meg is mutatott egy részletet a rajongóinak a lakásból az Instagram-oldalán.

Új házba költözött Tóth Vera, most épp azon igyekszik, hogy be is tudja lakni az otthont. A nagy pakolás közepette azért marad ideje arra, hogy a rajongóit tájékoztassa az aktuális helyzetről. Az énekesnő az Instagram-oldalán tett közzé egy fotót otthonáról, ugyan egyelőre csak egy részletet mutatott meg belőle a rajongóinak.

Tóth Vera megmutatott egy részletet új otthonából Forrás: Facebook/Tóth Vera

Ebből azonban arra lehet következtetni, hogy Tóth Vera bizony a dekorálásra is nagy hangsúlyt fektet, és nem kerülhet fel ám akárki az énekesnő falára, de természetesen a testvérének ott a helye, és persze Karády Katalin sem hiányozhat! Reméljük, ha az énekesnő berendezkedett, több mindent is megmutat otthonából.

Tóth Vera megmutatta elképesztő átalakulását: fotó

Tóth Vera fogyásáról számtalanszor adott már hírt a Life.hu is. A gyönyörű énekesnő egyre vékonyabb és egyre magabiztosabb. Legutóbb pedig egy olyan fotót tett közzé közösségi oldalán, amitől mindenki ledöbbent. Nézd meg, hogy fest Tóth Vera.
Így néz ki Majka és Dundika új családi háza: videóhttp://www.life.hu/otthon/20170924-igy-nez-ki-majka-es-dundika-uj-csaladi-haza.htmlMiközben Majka és a srácok Dundikára hoznak frászt, addig a zenész követői szépen "végigjárhatják" a családdal az új otthonukat. Otthon--Pillants be 8 híres író hálószobájábahttp://www.life.hu/otthon/20170921-pillants-be-8-hires-iro-haloszobajaba-irodalmi-nobel-dij-tervrajz-ernest-hemingway.htmlSzámos író számára a hálószoba nem csupán a pihenés tere volt. Sok esetben egyfajta dolgozószobaként is funkcionált. Ezek a kreatív terek, ahol sok korszakalkotó mű is született – ha csupán fejben is -, most lelepleződnek. Otthon--8 dolog, amit azonnal dobj ki a hálószobádból!http://www.life.hu/otthon/20170921-8-dolog-amit-azonnal-dobj-ki-a-haloszobadbol-nyugodt-alvas-almatlansag.htmlA hálószoba egy szentély, a pihenésé és a nyugodt alvásé. Ezt azonban sok olyan dolog zavarhatja, melyre szinte már kötelező kellékként tekintünk. Lehet, hogy a reggeli fáradságnak pár apró lépéssel véget vethetsz. Ebben segítünk most. OtthonOrigoEnergiatakarékossági tippek: így spórolj otthonhttp://www.life.hu/otthon/20170920-energiatakarekossagi-tippek-igy-sporolj-otthon.htmlEgy kis odafigyeléssel nagyon sokat segíthetünk magunkon, így nem megy kárba sem az energia, sem a pénzünk. Összeszedtünk néhány tippet, amikkel sokat spórolhatunk, még ha nem is gondolnánk. Nem szükséges hozzá egyéb, csak tudatosság! OtthonThinkstockHarry herceg és Meghan Markle hamarosan beköltözhetnek Károly és Kamilla otthonábahttp://www.life.hu/otthon/20170920-harry-herceg-es-baratnoje-karoly-es-kamilla-otthonaba-koltozhet.htmlHarry herceg sem lehet kivétel a hagyományok alól, és Károlynak sem hagynak lehetőséget. Bizony az apának át kell adnia majd a helyét Harry számára, vagyis a jelenlegi otthonát. Nemsokára ugyanis eljön az az idő, amikor Károly trónra kerül, és akkor nem lakhat tovább a Clarence-házban.OtthonOrigoA világ leggyönyörűbb fürdőszobái - 3. részhttp://www.life.hu/otthon/20170918-a-vilag-leggyonyorubb-furdoszobai-kis-alapterulet-elrendezese.htmlMutattunk már igazi luxus fürdőszobákat, ahol nem számított a tér, némelyik egy nappali méretével vetekedett. Ám, sok esetben, a fürdőszoba a lakás egyik legkisebb pontja. Ilyenkor komoly kreativitásra és szuper trükkökre van szükség ahhoz, hogy a tér tágasabbnak tűnjön és kihasználhatóbb legyen. Mutatjuk a legszebb és legkisebb fürdőszobákat. OtthonOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.