Beyoncé és Jay-Z hitelt vettek fel los-angelesi házukra

Forrás: Getty Images/Lester Cohen -
Jay-Z hitel Beyonce Beyoncé Knowles
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beyoncé és Jay-Z túlzás nélkül a világ egyik legjobban kereső sztárpárja, vagyonuk minden képzeletet felülmúl. Ám még ők is hitelhez folyamodnak, ha házvásárlásról van szó...

Természetesen nem kell sajnálni a világsztárokat, ugyanis bőven van mit a tejbe aprítaniuk, valószínűleg csak nem akartak egyszerre több milliárd forintnak megfelelő dollárt költeni.

Beyoncé és férje hitelt vettek fel új otthonukra Forrás: Getty Images/Lester Cohen

Az ikreik, Rumi és Sir születése előtt gondolkozott már a Beyoncé és Jay-Z, hogy nagyobb otthont vásárolnak maguknak, amit a gyerekek megérkezésekor meg is tettek:

Két luxusingatlanra is szert tettek: az egyik egy csodás vízparti környezetben lévő kastély, East Hamptonban, a másik pedig Los Angeles legimpozánsabb részén, Bel Airben található. Előbbit 26 millió dollárért, azaz kb. 7 milliárd forintért vásárolták zsebből, utóbbira, ami 23 milliárd magyar forintnak megfelelő összeg, hitelt vettek fel. Második otthonuknak a 40 százalékát fizették csak önerőből, ami valljuk be, így is óriási összeg - írta meg a variety.com.

Virágkötők támadják a várandós Kapócs Zsókáthttp://www.life.hu/otthon/20171001-viragkotok-tamadjak-kapocs-zsokat.htmlKapócs Zsóka olyan dologba fogott, ami a konkurenciának nagyon nem tetszik.OtthonOrigoFelújították John Lennon és Yoko Ono híres montreali szállodai lakosztályáthttp://www.life.hu/otthon/20170928-john-lennon-es-yoko-ono-hires-montreali-szallodai-szobajat-agy-vilagbeke.htmlFelújították a montreali Fairmont The Queen Elizabeth szálloda 1742-es lakosztályát, melynek ágyából 8 napig ki sem szállt a világbékét hirdető szerelmespár, John Lennon és Yoko Ono. Ez volt a második „ágyból a békéről" tiltakozásuk. Otthon--Alternatív energiaforrások a családi házakbanhttp://www.life.hu/otthon/20170927-alternativ-energiaforrasok-a-csaladi-hazakban-megujulo-energia-zoldenergia.htmlAz alternatív energiaforrások jelentik a jövőt – és ezzel most cseppet sem túloztunk. A környezetünkkel való ilyen fajta szimbiózis bárki számára adott, a kérdés csak az, hogy ki és milyen formában használja ki. Bemutatjuk a házakban, otthonokban használható zöldenergiákat. OtthonThinkstockJudyék otthonában van helye még egy gyerekszobának: jöhetne a kis testvérhttp://www.life.hu/otthon/20170928-judyek-otthonaban-van-helye-meg-egy-gyerekszobanak.htmlJudy és férje, Balázs nagyon szeretnének még egy gyereket, bár az is igaz, hogy nagyon megszokták hármasban, teljes köztük a harmónia. Egy biztos, ha a sors úgy akarja, akkor jön a baba, és bőven lesz helye is: otthonukban elfér még egy gyerekszoba. OtthonOrigoMiley Cyrus szülővárosában, Tennessee államban vett házathttp://www.life.hu/otthon/20170926-miley-cyrus-szulovarosaban-tennessee-allamban-vett-hazat-farm.htmlA Disney-színésznőből popsztárrá vált Mileyról, elsőre biztosan a polgárpukkasztás, a lázadás és a botrányok jutnak az eszünkbe. Pedig ezeket úgy tűnik, egyre inkább maga mögött hagyja és egy új, nyugodtabb életbe kezd. Jól mutatja ezt mostani házvásárlása is, mellyel visszatér a gyökereihez. Otthon--Pillants be 8 híres író hálószobájábahttp://www.life.hu/otthon/20170921-pillants-be-8-hires-iro-haloszobajaba-irodalmi-nobel-dij-tervrajz-ernest-hemingway.htmlSzámos író számára a hálószoba nem csupán a pihenés tere volt. Sok esetben egyfajta dolgozószobaként is funkcionált. Ezek a kreatív terek, ahol sok korszakalkotó mű is született – ha csupán fejben is -, most lelepleződnek. Otthon--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.